Újdonságokat fedett fel az Assassin’s Creed Shadows legfrissebb szivárgása

Újdonságokat fedett fel az Assassin’s Creed Shadows legfrissebb szivárgása

Egyre több minden derül ki róla, mi pedig annál inkább várjuk.

Másfél hónap és beérik a hosszas várakozásunk gyümölcse, ugyanis november 12-étől végre elérhető lesz a legendás Assassin's Creed franchise legújabb része, a Shadows. Még meg sem jelent a játék, de rajongók már régóta egy érzelmi hullámvasúton érezhetik magukat, ugyanis megannyi izgalmas történés van mostanra a hátunk mögött. Kezdve a rengeteg szivárogtatástól, egészen a játék betiltását kezdeményező japán petícióig. Azt hinnénk, hogy mostanra nagyjából már minden kiderült a régebbi AC-játékokhoz visszakanyarodó Shadowsról, azonban a minap kiszivárgott a következő fejlesztői napló, mely további izgalmas újdonságokat tartalmazott.

Az Assassin’s Creed Shadows IGN China által közzétett fejlesztői videónaplója többek között új játékmenetet mutatott be, de néhány felvételt tartalmazott arról is, hogy miként fog változni a a játék világa az időjárás függvényében. Sajnos, de érthető módon a felvétel mostanra törlésre került, de ettől függetlenül érdekes dolgokat tudhattunk meg.

A Shadows egy teljes mértékben dinamikus világ határait fogja feszegetni, ami magába foglalja, hogy mindenre hatással lesz az évadok váltakozása, tehát a világ nem csak látványban fog változni, hanem befolyással lesz a karakterünkre és a játékmenetünkre is. Például előfordulhat, egy a hatalmas víztömeg elzár egy területet, de mikor télen megfagy, a jég hátán megközelíthetővé válik a hely. A videóban továbbá látható volt a karakterünk búvóhelye is, amit kedvünk szerint formálhatunk a számunkra leghatékonyabbá.

Lehetséges, hogy ezek voltak az utolsó szivárogtatások amelyeket a megjelenés előtt láthatunk, de szerencsére már így sem kell sokat várnunk arra, hogy testközelből tapasztaljuk meg a sorozat folytatását.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár