Végre itt a John Wick világában játszódó Ballerina első előzetese

Végre itt a John Wick világában játszódó Ballerina első előzetese

Nézzétek meg, hogyan mészárol le mindenkit Ana de Armas.

A 2014-ben Keanu Reeves főszereplésével bemutatott John Wick olyannyira jó fogadtatásban részesült, hogy mostanra egy sebesen bővülő franchise lett belőle. A film azóta három folytatást is kapott, a 2023-as John Wick: 4. felvonással pedig azt hittük, hogy lassan lezárásra kerül a történet, közben pedig közel sem. Még abban az évben kaptunk egy spin-off sorozatot a The Continental személyében, egy ideje pedig már köztudott, hogy hamarosan érkezik a szintén ebben a világban játszódó Ballerina, amiben természetesen  Keanu Reeves is feltűnik. Most végre megkaptuk hozzá az első, és brutálisan izgalmas előzetest.

A teljes nevén From the World of John Wick: Ballerina főszereplője egy nehéz sorssal rendelkező, bosszúéhes nő lesz, akit Ana de Armas alakít. Többek között John Wick lesz a segítségére, hogy elérje célját, ahova brutálisan véres út vezet. A filmről már az előzetes bemutatása előtt, a nyári CinemaConon egész sok érdekességet elárultak a rendezők, melyről IDE KATTINTVA olvashatsz bővebben.

A From the World of John Wick: Ballerina 2025. június 6-án kerül be a mozikba, így még bőven kell várnunk arra, hogy megtekinthessük. Egyébként nem ez a franchise egyetlen alkotása, melyen jelenleg is munkálatok folynak, ugyanis Lionsgate készít egy, a John Wick: 4. felvonás után játszódó akciósorozatot, melynek a producerei közé tartozik maga Keanu Reeves is.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN