Throne and Liberty: Választható osztályok – 1. rész

Throne and Liberty: Választható osztályok – 1. rész

Összesen 7 különböző fegyverosztály közül választhatunk.

Régóta vártunk arra, hogy ismét egy új MMO megjelenése miatt izgulhassunk, és most végre elérkezett ez a pillanat. Holnap 18:00-kor veszi kezdetét a Throne and Liberty korai hozzáférésű verziója, ami az Amazon Game Studios legújabb próbálkozása lesz arra, hogy egy, a játékosok figyelmét hosszútávon is fenntartó MMO-t hozzanak létre. A World of Warcraft legújabb kihívója ezzel hatalmas mérföldkőhöz ér, melynél már csak az október 1-én történő teljes megjelenés lesz nagyobb horderejű. Itt az ideje tehát elkezdeni azon gondolkodni, hogy miként szeretnénk elkezdeni a játékot.

A Throne and Liberty a műfaj legtöbb ismert játékával ellentétben nem kéri azt tőlünk az elején, hogy válasszuk ki a karakterünk osztályát, hanem lehetőséget biztosít a számunkra, hogy bármikor váltogathassuk a fegyvereinket és ezzel a képességeinket is. Ezt úgy teszi, hogy fegyverosztályok állnak a rendelkezésünkre, melyeket magunkhoz véve tehetünk szert a különböző hozzájuk kapcsolt képességekre. Egyszerre két fegyver lehet a karakterünknél, és azok adottságait használhatjuk, de a játék folyamán bármikor belefoghatunk egy újabb osztály felfejlesztésébe, és csupán egy kattintással – azzal, hogy a karakterünkhöz adjuk azt – változtathatunk az eddigi felálláson – egyébként ez volt a helyzet a New Worldnél is. Nézzük tehát, hogy pontosan milyen fegyverosztályok közül is válogathatunk.

Ezeket olvastad már?

 Sword & Shield osztály 

Az első a kard és pajzs, mely által a karakterünk leginkább tankos tulajdonságokra tesz szert. Elsősorban magas védelmet és túlélőképességet kapunk, és vele a szövetségeseink számára is fedezéket biztosíthatunk. Legjobban a csaták első sorában, vezetői szerepben teljesíthetünk vele, ezzel segítve a velünk lévő távharcosok és gyógyítók dolgát. Ehhez az osztályhoz – csakúgy mint mindegyikhez –, több tucat képesség és fegyver áll a rendelkezésünkre, így végtelen variációja lehet a karakterünk fejlesztésének. Fegyverünk fejlesztése során három fő ággal találkozhatunk, melyek közül az egyik a védekezésre és életerőre, a második leginkább a sebzésre, míg az utolsó vegyes előnyökre alapoz.

Kövess Minket!



Gamer szótár