Kipróbáltuk az EA FC 25-öt, hogy nektek ne kelljen

Kipróbáltuk az EA FC 25-öt, hogy nektek ne kelljen

Elöljáróban annyit, hogy ez a játék sem olyan állapotban látott napvilágot, ami elvárható lenne egy évente megjelenő 70 eurós címnél.

Pillanatok választanak el minket az EA FC 25 teljes megjelenésétől (szeptember 27-én debütál ugye mindenkinek), sok játékos pedig a korai hozzáférésnek köszönhetően már meg is kaparintotta magának, hogy megnézze miről szól a fáma a legújabb focis szimulátor háza táján. Mivel azonban még csak most lát napvilágot a legújabb felvonás, nyilvánvaló, hogy előfordulhat jó néhány hiba. Azonban az idei részben nem csak apró dolgok idegesítik a játékosokat, hanem szabályosan szinte játszhatatlan a közösség egy részének.

Remélhetőleg sikerül előrukkolnia néhány frissítéssel az EA Sportsnak, mert ez már kicsit sok, hogy lassan egyetlen játékot sem lehet élvezni a megjelenése napján. Mindenesetre igyekeztünk nektek minden megmutatni a legújabb részből, hogy amennyire csak lehet teljes képet kapjatok a játékról. Ha esetleg azon töritek a fejeteket, hogy megvásároljátok-e vagy sem, akkor ez alighanem jó tapasztalatszerzés lehet számotokra:

Kövess Minket!



Gamer szótár