Throne and Liberty: Választható osztályok – 2. rész

Throne and Liberty: Választható osztályok – 2. rész

Ezúttal a Greatsword és a Daggers fegyvertípusokat nézzük meg.

Órák kérdése, és elérhetővé válik a Throne and Liberty korai hozzáférésű verziója. Érdemes ezt az időt arra használni, hogy minél inkább beleássuk magunkat a játék rejtelmeibe már amennyire előre lehet –, hogy belépve már csak a lényegre kelljen koncentrálnunk. Ahogy minden MMO-ban, a karaktereink itt is különböző képességeket birtokolhatnak, azonban a legtöbb játékkal szembemenve itt a fegyvereink ruházzák ránk ezeket, melyeket bármikor lecserélhetünk. Ez hatalmas szabadságot ad a számunkra, hiszen soha nem kell elköteleznünk magunkat az egyik játékstílus mellett sem.

Az előző cikkben elkezdtük sorra venni, hogy milyen fegyverosztályok lesznek elérhetőek, és azoknak mi az előnyük. Az első részt IDE KATTINTVA olvashatod el, lent pedig újabb két osztályt vesézünk ki.

Ezeket olvastad már?

 Greatsword 

A Greatsword egy kiegyensúlyozott fegyverosztály, aminek az erőssége elsősorban a kombinált támadások, de ez magas életerővel párosul. Területi sebzéses képességeivel áthatol az ellenfeleken, és megrázza a csatateret. Párbajokban is hasznát vehetjük, de főként a nagyobb csatákban látjuk előnyét. Közelharcokban vehetünk részt vele, így garantált az izgalom, ha ezt választjuk.

 Daggers 

A Daggers fegyvertípus a gyors mozgásra, és az ellenségek mihamarabbi kiiktatására épít. Általa igazi nindzsának érezhetjük magunkat, aki könnyedén az ellenfelei mögé kerül, hogy onnan vigyen be kritikus találatot. Specializációja a folyamatos mérgezésből adódó sebzés, valamint a mozgásképtelenné tévő képességek, melyek megkeserítik minden velünk szembeszegődő életét. Tömeges harcokban kevésbé, egy-egy ellenség kiiktatásakor annál nagyobb hasznát vehetjük.

Kövess Minket!



Gamer szótár