IShowSpeed új rekordja: minden streamert maga mögé utasított a világon

IShowSpeed új rekordja: minden streamert maga mögé utasított a világon

Legalábbis az angolnyelvűek között, és ezt a mérföldkövet Indonézia utcáin sétálva érte el.

Lehet őt szeretni vagy egyenesen utálni, de valamit nagyon tud ez a fiatalember, mert több tízmillió ember imádja őt, és elképesztően sokan kíváncsiak a videóira vagy élő adásaira. Ráadásul elképesztő ötletet eszelt ki magának, bejárja a világot – még Magyarországon is volt –, miközben emberek cunamija hömpölyög utána, és ez idő alatt igyekszik egy kicsit megismerni az adott ország kultúráját és érdekességeit. Több ezer kilométerre van az otthonától, miközben egész tömegek skandálják a nevét, szinte hihetetlen, mégis igaz. A népszerű YouTuber, IShowSpeednek sikerült elérnie egy elképesztő mérföldkövet, hiszen megdöntötte minden idők legnézettebb angol nyelvű streamjének a nézőszámát – az egyik legújabb adását ugyanis volt egy pillanat, amikor egyidejűleg 1 043 028 néző követte figyelemmel a hülyeségeit.

Ezt a mérföldkövet délkelet-ázsiai turnéja során hozta össze, amikor Indonéziában járt. A fiatal streameren, mikor megtudta az infót, elhatalmasodtak az érzelmek, és sírni kezdett, ahogy a nézőszám egyre csak emelkedett. Jó okkal: majdnem négy éve már, hogy LazarBeam felállította az előző rekordot egy Fortnite-verseny során – őt akkor 904 ezer ember követte élőben egyidejűleg.

A StreamsCharts szerint ez a stream 70%-kal haladta meg IShowSpeed korábbi személyes rekordját. Bár ez az ázsiai utazás eléggé megérte, nem ez az első IRL utazási élménye. Korábban bejárta Európát, ahol 2,5 milliárd megtekintést gyűjtött össze – az összes platformot figyelembe véve. Ezt olyan izgalmas programokokkal sikerült elérnie, mint például a nagy találkozás magával Zlatannal.

Mit csinál az IShowSpeed Délkelet-Ázsiában?

Ez az ázsiai turné számtalan örömteli emlékkel ajándékozta meg IShowSpeedet, mindezt élőben, streamben rögzítve, ezt pedig imádják a rajongók. Alig néhány nappal ezelőtt egyébként elérte a 30 millió feliratkozót, amikor Kambodzsában járt, ahol rajongók százai tapsolták meg.

Az utazás során szokatlan ételeket kóstolt meg, színes és őrületes ruhákat viselt, de még az is előfordult, hogy a bokszlegenda, Manny Pacquiao kiütötte. IShowSpeed nem ragaszkodik a hagyományos turisztikai látványosságokhoz – igyekszik kapcsolatot teremteni globális rajongótáborával, miközben megtartja a rá jellemző energikusságot. Úgy tűnik azonban, hogy az indonéz rajongói a legszenvedélyesebbek, akik még egy egyedi motorkerékpárt is adtak neki ajándékba. Nem véletlen az sem, hogy egy róla készült játék is hamarosan napvilágot lát.

Kövess Minket!



Gamer szótár