Ajánlatot kapott a Marvel szupergonosza, hogy legyen a DCU új szuperhőse

Ajánlatot kapott a Marvel szupergonosza, hogy legyen a DCU új szuperhőse

Egy sorozat főszereplőjeként debütálhatna a DCU-ban Zöld Lámpásként az MCU nagyszerű színésze.

James Gunn és Peter Safran nem tétlenkedik, és a kinevezésüket követően tényleg eltökélt céljuk a DC filmes univerzumának ráncba szedése. A nagyszabású projekt részeként már az első tervet sikerült is megvalósítani, hiszen nekiláttak az új Supermannek, a forgatásokat sikerült letudni, így most már 'csak' az utómunka van hátra, hogy aztán 2025-ben végre bemutatkozhasson a nagyközönség előtt is az új szuperhős, David Corenswet. Emellett egy szomorú bejelentéssel is előállt a napokban Gunn, a közösségi médiában elterjedt reagált egy hírre, miszerint fejlesztés alatt áll egy Batman játék, és gyorsan lehűtötte a kedélyeket.

Ezen túlmenően is úgy tűnik felpörögnek az események, mert egy új jelentés szerint tető alá akarnak hozni egy Zöld Lámpás (Green Lantern) sorozatot a Warnernél, és ehhez már a legjobb főszereplőt is megtalálták. Legutóbb 2011-ben láthattunk egy mozifilmben ezt a karaktert, akkor Ryan Reynoldsnak jutott a megtiszteltetés, hogy az ujjára húzhatta a gyűrűt, de ez a produkció elég gyengére sikeredett. Maga a színész is bánja, hogy igent mondott bő egy évtizeddel ezelőtt a felkérésre.

Azonban miután a DCEU-ban nem tűnt fel Zöld Lámpás, James Gunnék úgy érzik sokkal hangsúlyosabb szerepet kaphatna a karakter, de az Green Lantern Corps fontosabb részét képezi majd a történetnek. Olyannyira, hogy legalább három szereppel számolnak a DCU-ban: Nathan Fillion Guy Gardnerként bukkan fel majd a Supermanben, míg Hal Jordan és John Stewart a széria főszereplői lesznek.

Bennfentes információk szerint Josh Brolint szeretnék megnyerni maguknak, és már a tárgyalások is folynak a felek között Hal Jordan szerepéről. Brolin számára nem idegenek a szuperhős adaptációk. Megformálta már Kábelt (Cable) a Deadpool 2-ben, de ami még fontosabb, ő kelthette életre Thanost, a Marvel moziuniverzum eddigi legnagyobb gonoszát. Ha a szereposztás megtörténik, Brolinnak a DCU-ban is fontos szerep juthat, de egyelőre nem tudni a színész hogyan dönt majd az ajánlat kapcsán.

Ezeket olvastad már?

Egy másik szempont, ami miatt ő lehet a befutó, mert Nathan Fillion játssza Guy Gardnert James Gunn Superman-filmjében. Fillion 53 éves, és mivel Guy fiatalabb Hal Jordannél a képregényekben, logikus lépés lenne az 56 éves Brolin meggyőzése. Az HBO-ra szánt Zöld Lámpás sorozat leírása alapján, amely Hal Jordant "Lámpás legendának" nevezi, a karakter a fiatalabb John Stewart mentora lenne.

Kövess Minket!



Gamer szótár