Bonnie Wright több Ginny Weasley-pillanatot szeretne a Harry Potter-sorozatban

Bonnie Wright több Ginny Weasley-pillanatot szeretne a Harry Potter-sorozatban

Csak egyetérteni tudunk a színésznővel. 

Idén februárban hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a tervezett Harry Potter-sorozat 2026-ban debütál majd a Maxon, vagyis nincs visszaút, a kisképernyőn is megelevenedik majd J. K. Rowling legendás varázsvilága. Két kulcsfontosságú személyt már biztosan tudunk, akik oroszlánrészt vállaltak a munkálatokból: Francesca Gardiner (Utódlás, Megszállottak viadala, Az Úr sötét anyagai) a széria showrunnere és executive producere lesz, Mark Mylod (UtódlásSzégyentelenek, Trónok harca, A menü) pedig executive producerként adja a nevét a sorozathoz, továbbá néhány epizódot is rendez majd.

Bár a casting kapcsán egyelőre még nem kaptunk híreket, annyit biztosan tudunk, hogy új színészek formálják majd a jól ismert karaktereket, illetve az is bizonyos, hogy nagyobb részletességében ismerhetjük majd meg a varázsvilágot, és várhatóan a benne lévő szereplőket is. A Harry Potter-filmek Ginny Weasleyje például nagyon örülne, ha több közös Harry és Ginny pillanat lenne a közelgő szériában.

Vannak ezek az árnyalt pillanatok, amikor elkezdenek [szerk: Harry és Ginny] szerelembe esni. Arra gondolok, amikor Ginny hűséges társává válik Harrynek, amikor megismeri és megérti a történetét, és azt, hogy ki is ő valójában, és ki a legjobb partner számára. Szóval csak remélni merem, hogy láthatjuk majd ezt a karakterfejlődést – és persze sok más karakterét is. Ha tudtunk volna, ötórás filmeket csináltunk volna. Nagyon sok karakternek van olyan pillanata, amit imádok a könyvekben – például Neville-nek és Lunának -, ezért bízom benne, hogy a könyvek rajongójaként több ilyet láthatok majd” – mondta Bonnie Wright a Varietynek.

A színésznő azt is hozátette, hogy biztosan nem fog cameózni, és új karakterként sem lesz látható, de már attól is boldognak érzi magát, hogy nézőként követheti majd a Harry Potter-sorozatot. 

Ugyan a sorozatban nem, de a Food Network közelgő Harry Potter témájú sütis műsorában feltűnik majd Bonnie Wright mint vendégbíró. A Harry Potter: Wizards of Baking című műsorban a mágikus édességek kapják a főszerepet, a show műsorvezetői pedig Fred és George Weasley, azaz James és Oliver Phelps lesznek.

Kövess Minket!



Gamer szótár