A Skynet is megirigyelné IShowSpeed új háziállatát

A Skynet is megirigyelné IShowSpeed új háziállatát

Értjük, hogy a nézőkért bármit, de a lángszórós kutya elől menekülés már lehet túlzás, nem?

Minden hónapra jut egy őrült trükk iShowSpeedtől, a világ egyik legnépszerűbb streamerétől. Júniusban azzal kezdte, hogy beutazta Európát, és többek között Magyarországon is találkozott a legnagyobb rajongóival. Aztán jött az augusztus, emelni kellett a téteket, szóval fogta magát, és kétszer is átugrott egy száguldó Lamborghini felett élő adásban. Ezzel mondjuk már kiverte a biztosítékot a YouTube-nál is, akik két hét kényszerpihenőre küldték őt. Most pedig elérkezett a szeptember, és a streamer jobb híján egy rajzfilmekbe illő jelenetet hozott össze a nézői szeme láttára, ehhez pedig semmi más nem kellett, mint egy medence és egy lángszórós robot kutya.

Aki esetleg nem emlékszik rá, tavasszal mi is írtunk a Throwflame nevű amerikai cég furcsa találmányáról, a Thermonatorról. Ez a négylábon járó halálosztag nagyon is rászolgált a nevére, hiszen olyan tűzcsóvát lő ki, hogy azt a Skynet is megirigyelné. Nem úgy, mint IShowSpeed, aki hamar rájött, hogy a Throwflame azon állítása, miszerint a kutyus „parancsra gyújt tüzet bárhol”, bizony nem csak egy üres marketingüzenet, hanem a világuralom kulcsa.

Mint az alábbi klipben látható, Speed először nagyon magabiztos, ezért arra kéri a Thermonatort, hogy mutassa meg, hogyan ugat. Nem meglepő módon ezt úgy teszi, hogy egy két-három méteres tűzcsóvát lő ki a hátára szerelt lángszóróból. De a vicces rész csak az ugatás után jön, mert a megijedt Speed egy olyan ugrást mutat be, hogyha nem tudnánk jobban, azt hinnénk, hogy egy rajzfilmet vagy egy 2D-s platformer bossfightját nézzük. A fenyegető aurás robot blöki azonban nem áll meg még azután sem, hogy a gazdája a vízbe menekül előle, és inkább követni, lőni kezdi Speedet a partról. A streamer ezért végül kénytelen megkérni valakit, hogy állítsa le a kutyát, mielőtt baj történik.

Mivel Speed legutóbb két hét eltiltást kapott a sportautó felett ugrálásért, kíváncsian várjuk, hogy mit lépnek akkor a cenzorok, ha meglátják, hogy most meg saját maga felgyújtásával kacérkodott.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár