A Pingvin sztárja szívesen eljátszaná a főszerepet az élőszereplős Miles Morales-moziban

A Pingvin sztárja szívesen eljátszaná a főszerepet az élőszereplős Miles Morales-moziban

A Pingvin sztárja, Rhenzy Feliz lehet Miles Morales a készülő élőszereplős Pókverzum-mozifilmben?

Tavaly júniusban bombaként robbant a hír, hogy a Pókverzum-filmek mellett készül egy élőszereplős Miles Morales-mozi is, valamint egy Spider Woman-film is készülőben van - erről Amy Pascal producer beszélt, vagyis biztos forrásból érkezett az információ. Bár túl sok részlet egyelőre egyik projekt kapcsán sem szivárgott ki, mint nemrégiben kiderült, akad egy színész, aki szívesen eljátszaná Miles Moralest a Sony és a Marvel Studios készülő filmjében.

A Pingvin sorozat sztárja, Rhenzy Feliz jelentkezett be a szerepre, aki első ránézésre kétségkívül jól passzol a karakterhez. A színész a Colin Farrell által megformált Oz Cobb, azaz Pingvin segítőjét alakítja a sorozatban, aki azután lett a címszereplő jobbkeze, hogy a haverjaival megpróbálta meglovasítani a maffiózó kocsiját.

Sok felfedeznivaló van ott, élőszereplős szempontból. Úgy gondolom, hogy van néhány közös vonásom a sráccal, ezért szívesen kipróbálnám” – mondta Feliz az Agents of Fandom című podcastban.

Ahogy azt a ScreenRant is megjegyzi, Feliz többek közt a származása miatt is jó választás lehet a szerepre, hiszen Miles Morales karakteréhez hasonlóan ő is afro-latin származású, emellett tapasztalata is van a műfajban, ő alakította ugyanis Alex Wildert a Runaways című Marvel-sorozatban.

Rhenzy Feliz a Pingvin című sorozatban. (Forrás: HBO) 

Mindeközben pedig tegyük hozzá azt is, hogy nagy erőkkel készül a Sony és a Marvel Studios negyedik Pókember filmje is, természetesen Tom Holland és Zendaya főszereplésével, továbbá a Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, azaz a Pókverzum 3 is készülőben van, amit az eredeti tervek szerint már idén tavasszal bemutattak volna a mozik. Utóbbi kapcsán nemrégiben felröppent egy csúnya pletyka, miszerint kukázva lett a munka nagy része, és ezért leghamarabb csak 2027-ben érkezhet a várva várt folytatás, ám mint később kiderült, a hír kacsa volt csupán, a Sony nem selejtezte le a projektet, ám azt továbbra sem tudni, mikorra várhatjuk majd a premiert.

Borítókép forrása: Marvel Studios

Kövess Minket!



Gamer szótár