Már Te is kipróbálhatod a magyar fejlesztésű Mandragorát

Már Te is kipróbálhatod a magyar fejlesztésű Mandragorát

Akkor sem kell csüggedni, ha nem voltál a Kickstarter-kampány támogatói között, hiszen a Steamen bárki tehet egy próbát a Mandragorával.

276 742 dollár, 5 220 támogató és több évnyi munka gyümölcse érhet be nemsokára, mert a magyar fejlesztésű Mandragora nevű játék megjelenése egyre közeledik. Mint korábban is írtuk, a Primal Game Studio szeptember 30-tól a „Heretic” vagy magasabb szinten támogató játékosoknak elérhetővé teszi a játék egy, a véglegeshez már igen közel álló béta verzióját. De jó hír mindenki másnak, hogy senki sem marad hoppon, mert a mai nappal elstartolt a publikus demó is, amit már nyugodtan letölthet bárki a Steamről.

A Primal Game Studio azt reméli, hogy az október 14. és 21. között tartott Steam Next Festbe is bekerül a Mandragora demója, így még több ember figyelmét kelthetik fel vele. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy segítsük őket pár kritikus véleménnyel, néhány bíztató szóval, no meg a szabadidőnkkel. Tehát aki teheti, mindenképp adjon egy esélyt ennek a 2,5D-s Soulslike és Metroidvania stílusú akció-RPG-nek a következő napokban, mert semmibe sem kerül, ellenben a magyar videójáték-fejlesztésnek hatalmas segítséget jelenthet.

Mivel a most megjelent demó verzió csak arra való, hogy az érdeklődők belekóstoljanak a játékba, fontos leszögezni, hogy a Mandragora végleges változatában jóval több tennivaló és lehetőség vár majd a játékosokra. A demóval ellentétben abban már 6 karakterosztály közül választhatsz, de akár ezek keverékeivel is kísérletezhetsz. Mindegyik class külön képességfával rendelkezik majd, ennek a fejlesztése pedig elengedhetetlen lesz, ha a többi pályát, ellenséget, bosst is le akarod gyűrni. Persze a több mint 120 fegyver és egyéb eszköz, valamint a 350 ruha, elfogyasztható tárgy és craft alapanyag sem fog ártani ezen az utazáson.

A Mandragora demóját ITT találjátok a Steamen.

Borítókép: Primal Game Studio

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár