Egy soha eddig nem látott Sektort mutat be a Mortal Kombat 1 DLC-jének új előzetese

Egy soha eddig nem látott Sektort mutat be a Mortal Kombat 1 DLC-jének új előzetese

Szeptember második felében jön a Mortal Kombat 1 első nagyszabású kiegészítője, de már a második előzetest is megcsodálhatjuk a Khaos Reigns névre keresztelt DLC-ből.

Az eddigi információk alapján a Kombat Pack 2 hat harcosából hármat biztosan megkapunk a megjelenés napján, így Cyrax, Sektor és Noob Saibot rajongói már most örülhetnek – Ghostface (a Sikoly franchise-ból), T-1000 (a Terminator 2: Az ítélet napja) és Conan a barbár később csatlakoznak majd. A második videó Sektorra, a piros robotra, pontosabban kiborgra (cyborg) koncentrál, de azért az új érában ezen a történeten is csavartak egyet Ed Boonék. Kiderült ugyanis, hogy nem egy kibernetikus organizmusról van szó, hanem megmaradt emberi mivolta, és csak magára öltött egy Cyraxhez hasonlóan egy Vasember szerű páncélzatot.

Íme a legfrissebb információk Sektorról:

„A tűz istenének, Liu Kangnak Új Erájában Sektor Lin Kuei kultúrában nőtt fel – apja volt a fő fegyvermester, anyja pedig vezető harcos. A fegyverek ismerete és lenyűgöző harcművészeti képességei – melyeket szülei hagyományoztak rá – teszi Sektort kiváló harcossá. Úgy érezve, rokonlélekre talált, Sub-Zero megosztotta vele látomását a Lin Kuei jövőjéről és kiválasztotta legfőbb hadnagyává. Most Sektor kényszeríti a Lin Kuei-t, hogy fejlődjön, akik viszont képtelenek a változásra, azokat eltávolítja.

Sektor halálos mozdulatai is láthatóak az új trailerben, melyben fejlett fegyvertára is megjelenik lángszóróval, rakétákkal, valamint kilövőkkel, melyekkel a lövedékek irányítása és repülési képességei javíthatók, így szabályosan a földdel teszi egyenlővé ellenfeleit. A videó megmutatta továbbá Sektor animalitás mozdulatát is, a brutális végső csapást, melyben orrszarvúvá alakulva semmisíti meg ellenfeleit. A rajongók által kedvelt animalitások ingyenes frissítésként lesznek elérhetők a Mortal Kombat 1 tulajdonosok számára a Mortal Kombat 1: Khaos Reigns szeptember 24-i megjelenésével egyidőben.”

A trailer bemutatja Sektor képességeit és mozdulatait, emellett sztorielemeket is tartalmaz egyedi szerepével kapcsolatban a Mortal Kombat 1 univerzumában – de az is kiderül, hogy Jax egy új mozdulattal gazdagodott, és így már ki tudja ütni az ellenfél cameoját is.

A Mortal Kombat 1: Khaos Reigns szeptember 24-én jelenik meg PlayStation 5, Xbox Series X|S és Nintendo Switch konzolokon, valamint PC-n (a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül). Minden Mortal Kombat 1: Khaos Reigns előrendelő négy új karakter skint kap, köztük Wedding Scorpion, Empress Mileena, és Sub-Zero, valamint Noob Saibot klassic Ultimate Mortal Kombat 3 verzióját (elérhető szeptember 24-től).

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár