Videón a Silent Hill 2 Remake első 90 perce, ezt látnod kell

Videón a Silent Hill 2 Remake első 90 perce, ezt látnod kell

Ezzel egyértelművé vált, hogy pontosan mire is számíthatunk.

Most már tényleg vészesen közelít a Silent Hill 2 Remake debütálásának a dátuma, és az idő előrehaladtával végre egyre több minden derül ki a ráncfelvarrott verzióról, mely elsőre megijesztette a rajongókat. Az október 8-án megjelenő játékról mostanra több előzetest is láthattunk, és egyre biztosabbak lehetünk abban – remélem ezzel most nem szóltam el –, hogy a Bloober Team megérett ehhez a nagyszabású feladathoz. Mindezt megkoronázva pénteken a játék első 90 perce is nyilvánosságra került.

Egy japán streamer csatorna, a 2BRO indított egy élőadást pénteken, mely keretében kipróbálták a Silent Hill 2 Remake első 90 percét. Ez azóta több mint félmillió megtekintést gyűjtött, és összességében kijelenthető, hogy pozitív fogadtatásban részesült.

„Miután levelet kapott elhunyt feleségétől, James elindul a Silent Hill felé, ahol annyi emléket osztottak meg egymással, abban a reményben, hogy még egyszer láthatja. Ott, a tónál talál egy hozzá kísértetiesen hasonló nőt…

– A nevem… Maria – mosolyog a nő. Az arca, a hangja… Pont olyan, mint ő.

Tapasztalja meg a pszichológiai túlélési horror mesterkurzusát – amelyet a sorozat legjobbjaként emlegetnek – a legújabb hardveren, dermesztő látványvilággal és zsigeri hangokkal."  áll a játék leírásában.

A felvételen a játék számos eleme bemutatásra kerül, és úgy tűnik, hogy mindenki megkapja majd amiért jött. Az Unreal Engine 5-ös grafika egyszerűen lenyűgöző, és a hamisíthatatlan Silent Hill atmoszféra pedig minden egyes képkockát átjár. Mindössze 29 nap, és végre magunk is kezelésbe vehetjük.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár