Még egy Transformers is felbukkan a Chernobylite 2 első gameplay előzetesében

Még egy Transformers is felbukkan a Chernobylite 2 első gameplay előzetesében

Sokkal látványosabbra sikerült a második, mint az első felvonás.

A The Farm 51 végre ízelítőt adott a Chernobylite 2: Exclusion Zone-ból, amely a 2021-es első rész közvetlen folytatása lesz. A játékmenet trailer felfedi előttünk, hogy miként változott meg, és hogyan néz ki a reaktor és annak környezetének világa. Emellett persze azért egy csipetnyi harc is került a videóba, és megdöbbenésünkre egészen változatos ellenfelekbe ütközhetünk, többek között egy hatalmas, Transformersre emlékeztető szörnyrobot ellen is helyt kell állnunk majd.

A Chernobylite 2: Exclusion Zone egy poszt-apokaliptikus akció-RPG. A játék célja, hogy a bátor kalandorok felfedezzenek egy hatalmas, realisztikus, nyitott világot, amely tele van anomáliával és veszéllyel, arról pedig senki ne álmodjon, hogy megúszhatja a kemény csatákat. Nagy segítséget jelent majd a kraftolás, illetve menedzselhetjük a csapatunkat és a bázisunkat is, sőt mi magunkat is fejleszthetjük majd. A karakterünk képességei és készségei emellett befolyásolják, hogy milyen jól harcolunk, és hogyan beszélünk másokkal. Ennek értelmében kapunk egy sztorit is, de oda kell majd figyelni a döntéseinkre, mert ennek fényében változik a végkimenetele is. Legalábbis ezt állítják a fejlesztők. Egy utazót alakítunk a sztoriban, aki különböző világokat jár be, hogy megtalálja a Chernobylite nevű, roppant erővel bíró anyagot. A Zónában rekedve, a világ többi részétől elvágva kell megküzdened a félelmetes lényekkel a túlélés érdekében. A cél az utolsó túlélők összegyűjtése és kimenekítése.

A Chernobylite 2-ben fejlett közelharci vagy távolsági fegyverekkel védhetjük meg magunkat, de aki jobban szereti, az lopakodhat, hogy elkerülje az ellenséget, vagy akár segítséget is kérhetünk másoktól. Fontos még megjegyezni, hogy a Chernobylite 2 harmadik személyben játszódik, így teljesen más élményt kínál, mint az első rész, amely FPS kamerát használt.

A Farm 51 valamikor 2025-ben adja majd ki a Chernobylite 2: Exclusion Zone című játékot.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár