Egy kétbalkezes medve szállójával ajándékoz meg az Epic Games

Egy kétbalkezes medve szállójával ajándékoz meg az Epic Games

Ezen a héten egy játékot ad ingyen az Epic Games, de ez van olyan szórakoztató, mintha kettő lenne.

Csütörtök van, ez pedig nem jelenthet mást, mint hogy búcsúzik az Epic Games Store múlt heti ajánlata az ingyenes kínálatból. Viszlát The Spirit and the Mouse – ezt a játékot ma 17 órától kezdve sajnos már nem adhatod a könyvtáradhoz ingyen. De ne szomorkodj, mert már itt is van helyette a következő ajándék, ami segíthet ezt a vacak időjárást átvészelni az otthonod melegében.

Bear and Breakfast

Október 3. és 10. között a Bear and Breakfastet lesz lehetőséged behúzni. Ezt a játékot a Gummy Cat fejlesztette és az Armor Games Studios adta ki még 2022 júliusában. A Bear and Breakfest egy menedzserszimulátor és egy kalandjáték jó hangulatú kombinációja, amiben egy panzió felépítése, majd vezetése lesz a feladatod. Mindez egészen könnyűnek hangzik a felszínen, de hidd el, közel sem olyan egyszerű, ha egy medvével kell elvégezned.

A játék Steamen közel 4 ezer értékelést tudhat a magáénak, ezek 90%-a pozitív. Tehát aligha fog csalódást okozni ez a program, ha adsz egy esélyt neki. Egyébként a Bear and Breakfest 5 520 forintba kerülne alapból, de ezt most az Epic Games Store jóvoltából megspórolhatod a következő napokban, így pedig kifejezetten jó ajánlatnak számít.

Ha érdekel a fenti játék, akkor semmi mást nem kell tenned, mint hogy október 10-ig ellátogatsz az Epic Games Store-ba, a kosárba teszed, majd „kifizeted” az ingyenes tételt bármilyen fizetési mód hozzáadása nélkül. Jó szórakozást hozzá!

Borítókép: Gummy Cat

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár