Cillian Murphy mint Voldemort? Meglepő netes pletyka kapott szárnyra

Cillian Murphy mint Voldemort? Meglepő netes pletyka kapott szárnyra

Felreppent egy pletyka, miszerint a Warner Bros. Cillian Murphyt szemelte ki a Harry Potter-sorozat főgonoszának szerepére. 

Közel negyedévszázaddal a mozifilmek után a Warner Bros. úgy döntött, hogy sorozat is készüljön a világ egyik legolvasotabb könyvsorozatából, J. K. Rowling Harry Potter-regényeiből. A Max kínálatába érkező szériát 2026-ban tervezik bemutatni egy teljesen új szereplőgárdával, ám hogy pontosan kik is bújhatnak majd az ikonikus karakterek bőrébe, egyelőre nem tudni. A trió három tagjára, azaz Harry Potter, Ron Weasley és Hermione Granger szerepére már meghirdette a castingot az HBO, arról azonban egyelőre nincs tudomásunk, hogy a többiek szereplőválogatása is megkezdődött volna.

Bár a Harry Potter rengeteg ikonikus karaktert adott a filmes világnak, az egyik legfontosabb kérdés, hogy ki alakítja majd a könyvsorozat legendás főgonoszát, „Őt, akit nem nevezünk nevén”, azaz Voldemortot. A nyolcrészes mozifilm-szériában Ralph Fiennes formálta meg a karaktert, aki korábban egy alkalommal azt nyilatkozta, hogy szerinte jó ötlet lenne Voldemortot egy olyan korhatáros spin-offban visszahoznia, amely az ő és felesége toxikus kapcsolatára fókuszál. Bár az ötlet kissé furcsán hangzott, és nagy valószínűséggel nem is lesz belőle semmi, a Harry Potter-sorozat egészen biztosan elkészül majd, és a rajongók már azt is tudják, hogy kit szeretnének látni Tudodki szerepében.

Az X-en (korábbi nevén Twitter) egy 250 ezer felhasználót számláló Harry Potter rajongói oldalon többször is felbukkant a hír, miszerint Cillian Murphy formálhatja meg a karaktert, és a hozzászólások alapján a rajongók többsége nagyon is örülne neki, ha a pletyka igaznak bizonyulna – hívta fel a figyelmet az Irish Star.

Cillian Murphy mint Voldemort? Ez mindent megváltoztatna” – írta egy kommentelő.

Fontos kiemelni, hogy mivel pletykáról van szó, érdemes a helyén kezelni a fentebb olvasottakat, különösképp azért, mert egyelőre egyetlen nagyobb oldalon sem bukkant fel a szóban forgó hír, viszont az tagadhatatlan tény, hogy az ír színész kiváló választás lenne a Harry Potter-sorozat antagonistájának szerepére. Murphyt legutóbb a díjnyertes Oppenheimer című filmben láthattuk a nagyvásznon, amelyben a címszereplő megformálásáért el is nyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat.

Borítókép forrása: Netflix 

Kövess Minket!



Gamer szótár


Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.