Hatalmas meglepetésre számíthatunk a God of War sorozat 20. évfordulóján?

Hatalmas meglepetésre számíthatunk a God of War sorozat 20. évfordulóján?

A pletykák szerint több régi rész is remasterelésre kerülhet.

Lassan már 3 hete, hogy végre a PC-sek számára is elérhetővé vált 2022 egyik legkiemelkedőbb játéka, a God of War Ragnarök. Annak ellenére, hogy a Steames debütálása kicsit döcögősen indult – hála a játszáshoz szükséges PSN regisztráció feltételének –, a közösség természetesen imádja, és azóta a beérkezett értékelések is egyre inkább a pozitív irányba húznak. Pár órája egy nagyon izgalmas pletyka miatt került ismételten a figyelem középpontjába a sorozat, mely szerint hamarosan több régi rész is felújított, az új konzolokon is játszható verziót kaphat.

"Lunatic Ignus" nevet viselő bennfentes azt állítja, hogy jelenleg több God of War remaster is készülőben van, melyek felölelik a játék görög korszakának összes részét – God of War: Chains of OlympusGod of War: Ghost of Sparta és God of War: Ascension. Állítólag ez a sorozat 20. évfordulójának az időpontjában, 2025. márciusában kerül bejelentésre, és a Nixxes – videójáték-fejlesztő vállalat – dolgozik rajta.

Ezek közül már több cím is korábban remasterelésre került, és így vált elérhetővé PS3-on, a God of War III felújított verziója pedig még PS4-en is tiszteletét tette. Köztudott, hogy az utóbbi időben a PlayStation hatalmas hangsúlyt fektet a remasterekre és a remake-ekre is, de ettől függetlenül a hivatalos megerősítésig még nem érdemes beleélni magunkat a a dolgokba. Ha azonban a pletyka igaznak bizonyul, akkor ezzel játékosok millióinak fognak hatalmas örömöt okozni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár