Több órányi késést követően jelent csak meg a Diablo IV kiegészítője

Több órányi késést követően jelent csak meg a Diablo IV kiegészítője

Először úgy tűnt el kell halasztani a Vessel of Hatred premierjét, de végül sikerült révbe érnie a Blizzardnak.

Egy utolsó, igen ütős trailerrel hívta fel a rajongók figyelmét az Activision Blizzard a Diablo IV: Vessel of Hatredre, és bár az előzetes élőszereplős, parádés akciójelenetekkel van tele, egyedül az aláfestő zene rondít bele az összképbe, de az egyesek szerint nagyon.

Mindenesetre a tervek szerint október 7-én, hétfő este indult volna útjára – nálunk ez kedd hajnali 1 órát jelent – a DLC, de ez végül nem történt meg. Néhány órával a start előtt a cég közösségi igazgatója, Adam Fletcher osztotta meg, hogy nem várt technikai problémák miatt nem fogják tudni időben élesíteni a bővítményt. A fejlesztők egy 'kisebb' hibát igyekeztek kijavítani a back endben, de mindenkit igyekeztek megnyugtatni, hogy előbb-utóbb biztosan megjelenik az update.

Mindent egybevetve, a játékosoknak nagyjából öt órát kellett várniuk, mire a Blizzard munkatársai végül megtalálták a megoldást. Ezt követően Fletcher értesítette a Battle.net-felhasználókat, hogy egy további jelentős frissítést is le kell tölteniük, mielőtt belevethetnék magukat az új kalandba. Ezt követően viszont minden akadály elhárult, és napvilágot láthatott a Diablo 4: Vessel of Hatred, így most már mindenki nekivághat, minden platformon a kiegészítőnek, ha érez magában erőt.

A késés ellenére ez egy sokkal zökkenőmentesebb debütálásnak bizonyult, mint az alapjáték esetében, hiszen akkor a játékosok hatalmas bejelentkezési sorokat, komoly játékmenetbeli hibákat és többszörös kapcsolódási hibákat tapasztaltak az indulást követően.

Borítókép forrása: igdb.com Blizzard press kit

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár