Pocsék zene teszi tönkre a Diabo IV : Vessel of Hatred élőszereplős előzetesét

Pocsék zene teszi tönkre a Diabo IV : Vessel of Hatred élőszereplős előzetesét

Zseniálisan összerakott és piszok látványos előzetest kaptunk, de a videó alatt hallható dal nem igazán illik az összképbe.

Nemrég még Elon Musk is megosztotta, hogy sikerült teljesítenie a Diablo 4 egyik legnehezebb kihívását. Ennek alapján pedig úgy tűnik, hogy lehet akadnak olyanok, akiknek nem nyerte el a tetszését a negyedik felvonás, mégis rengetegen játszanak vele és megtalálják benne a számításukat. Nem véletlen, hogy a Blizzard gőzerővel dolgozik a frissítéseken, és egy új kiegészítő is már úton van. A Vessel of Hatred hamarosan napvilágot lát, erre pedig egy élőszerelős előzetessel igyekezett ismét felhívni a figyelmet a stúdió.

A rövid előzetesben Nahantu vidékén utazhatunk át, miközben megfigyelhetjük hogyan próbálja meg Neyrelle beszennyezni a térséget a Mephistóval megtöltött lélekkővel. Ezt már a Spiritbornok sem nézhetik tétlenül, ezért kénytelenek fegyvert ragadni és megvédeni az otthonukat.

A Vessel of Hatred nem csak a történetet, hanem rengeteg újdonsággal és játékmenetbeli javítással is bővíti a Diablo 4-et. A Spiritborn mint új játszható osztály hozzáadása jelentősen megváltoztatja a dolgokat, mivel teljesen újfajta játékélményt kínál. Emellett a zsoldosok megjelenése új lehetőségeket nyit meg a játékosoknak – ezek a harcostársak csak egyre erősebbekké válnak, és természetesen testreszabhatóak, hogy támogassák az adott játékos játékstílusát –, a számtalan új, gyűjthető legendás tárgy pedig minden bizonnyal új és izgalmas képességeket hoz majd mindenki számára. Nem véletlenül várják annyira ezt a bővítményt sokan.

Ezen kívül jön egy új kooperatív PvE endgame-élmény is (Dark Citadel), amely a többjátékos formulát akciódús dungeon-harcokkal és bossokkal kombinálja. Továbbá egy intenzív új, többlépcsős, időre teljesíthető dungeon is bekerül a játékba, amely nagyszerű lehetőséget kínál a pazar tárgyak megszerzésére.

Mindenesetre a képi világ, bár nem teljesen CGI, még így is hozza a Blizzardtól elvárható parádés minőséget, viszont a zenére nem éreztek rá. A videó alatt ugyanis Camila Cabello énekli el nekünk a The Who klasszikus dalát, a Behind Blue Eyest, és ez a közösségnek nem annyira nyerte el a tetszését. Sorra jöttek a kommentek, hogy a Diablo sötét atmoszférájához nem feltétlenül illik ez a muzsika, és valljuk be, van némi igazság a mondandójukban.

A Diablo IV: Vessel of Hatred október 8-án debütál PC-n, PS5-ön és Xbox Series-konzolokon.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár