Már tudjuk mikor jön a Ranked mód a Valve új sikerjátékába, a Deadlockba

Már tudjuk mikor jön a Ranked mód a Valve új sikerjátékába, a Deadlockba

Bár a Valve Deadlockja még béta fázisban van, sok játékos máris beleszeretett.

A SteamDB szerint a Deadlock átlagosan 80 000 játékost mozgat meg naponta, de még ha alább is hagyott esetleg az érdeklődés, akkor is legalább 35 ezren ezt a játékot választották. A múlt hónapban új csúcsot is elért a Valve lövöldéje, ugyanis 171 490-an játszottak egyszerre.

Nem véletlen, hogy a fejlesztők is igyekeznek folyamatosan frissíteni a Deadlockot, sőt, a bétateszt ellenére még egy különleges csalás elleni rendszer is implementáltak, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a csalókat békává változtassák. A legújabb update pedig egy régóta várt funkciót is magával hoz a játékba: jönnek a rangsorolt mérkőzések.

A Deadlock Ranked lejátszási listája október 15-én élesedik először. Van azonban néhány csavar: ahhoz, hogy Rankedben játszhasson valaki, először le kell tolnia 50 meccset, továbbá nem kaphat semmiféle megrovást ez idő alatt. Az új rendszer elindulását követően minden nap 13 és 16 óra között, illetve 19 és 22 óra között férhetnek majd hozzá a Rankedhez a játékosok az adott időzónákban – hetente egyszer lehet megváltoztatni majd az időzónájukat.

A Rankedben 11 medált lehet begyűjteni szintenként. A játékosok olyan ellenfelekkel kerülhetnek össze, akiknek ugyanolyan medáljuk van, éppen ezért mindenki látni fogja milyen szinten is van az ellenfele, tehét nem lehet ezt az információt privátra állítani. Nem szabad elfelejteni, hogy ez a mutató hetente egyszer frissül majd. Ahhoz, hogy a következő szintet elérhesse valaki, legalább hét rangsorolt meccset kell játszania minden héten. Ha ez nem történik meg, meghatározatlan plecsnit kap egy játékos, amíg nem játszik eleget, és nem kap új medált a következő kedden.

Mivel a Ranked október 15-én startol el, az első medálokat október 22-én kapják meg a játékosok.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár