18

Elmúltál már 18 éves?


/
Népszerű pornósztár jelmeze tette még forróbbá a hangulatot a CS2 versenyen

Népszerű pornósztár jelmeze tette még forróbbá a hangulatot a CS2 versenyen

Az IEM RIO 2024 egyik látványossága rengeteg szempárt vonzott magára ennek az ötletnek köszönhetően.

Az ősz egyik legnagyobb e-sport eseménye kétség kívül az Intel Extreme Masters 2024-es új állomása volt. A tornát ezúttal Brazíliában, Rio de Janeiróban rendezték meg, és a világ legjobbjai között magyar játékos is szerephez jutott. Torzsi ugyanis kijutott csapatával (Mouz) a rendezvényre, és nem is akármilyen eredményt sikerült elérnie.

Rio de Janeiro egyébként egészen 1960-ig volt Brazília fővárosa. Az általában csak Rióként ismert város viszont nemcsak a szambáról, illetve a bossa nováról híres, hanem itt található a szállodákkal körbevett Copacabana nevű tengerpart is. Az évente megrendezett Riói karnevál elképesztő mennyiségű embert vonz, a Maracanã Stadionról és a hatalmas méretű Megváltó Krisztus-szoborról pedig már nem is beszélve. Dél-Amerika pedig egyre jobban képviselteti magát az e-sportokban is, főleg Brazília. Ebben az országban a Counter-Strike 2 nagyon erős, és számtalan brazil játékos bizonyította már rátermettségét a világ elitjében. Ezúttal azonban az ország legjobbjainak, a FURIA-nak be kellett érnie az elődöntővel, a csapatot épp a Torzsi nevével fémjelzett Mouz ejtette ki. Torzsiék egyébként egészen a döntőig meneteltek, ahol végül 3:1-es vereséget szenvedtek a Na'Vi-val szemben.

Ezeket olvastad már?

Azonban nem csak erről marad nevezetes ez a verseny. Jelen volt ugyanis a helyszínen az egyik legnépszerűbb felnőttfilmes színésznő is, Eva Elfie. Elvegyült a közönség soraiban és együtt élvezte a meccseket a szurkolókkal. Emellett a cosplay sem áll távol tőle, ezért erre a jeles alkalomra egy igen szexi szettet is magára öltött. A játékban megtalálható Gateway Sally elnevezésű skin koncepcióját egy kicsit átalakította Eva, és aztán ebben a szerelésben igyekezett promózni az eseményt Rio utcáin. Korábban egyébként már a Dota 2 TI-on feltűnt a színésznő, és egészen elképesztő dologra vette rá a játékosokat.

Ha te sem szeretnél lemaradni erről a cosplayről, akkor íme Eva Elfie, mint Gateway Sally. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


Eva Elfie, mint Gateway Sally az IEM RIO 2024-es CS2 versenyen #1

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár