LeBron James az NBA után a Call of Duty-ban is történelmet írna fiával

LeBron James az NBA után a Call of Duty-ban is történelmet írna fiával

LeBron James fia nem mindennapi kérést intézett az Activision felé.

A Los Angeles Lakers sztárja, LeBron James szerint fia, a Lakers-újonc Bronny James azt szeretné, ha lenne egy saját skinje a legújabb Call of Duty játékban. Ezt meg is osztotta a nagyvilággal a büszke apuka, méghozzá egy olyan szöveggel, miszerint várja az Activision reakcióját.

„Bronny most mondta, hogy saját „Skin”-t akar. @Activision @CallofDuty beszéljük meg.”

A hivatalos CoD X fiók is reagált a bejegyzésre, és nem győzték méltatni LeBron fiát, de azt is hozzátették, hogy akár még a videójátékban is összejöhet ez a csoda.

Ez valószínűleg azért pattant ki az ifjú James buksijából, mert korábban a Phoenix Suns sztárjait már belepakolták a játékba. Saját skinnel büszkélkedhet Devin Booker és Kevin Durant is. A játék legújabb felvonása, a Call of Duty: Black Ops 6 pénteken, október 25-én lát napvilágot, szóval már csak marketing szempontból is nagy durranás lenne megvalósítani ezt a kérést.

Bronny James egyébként nagy játékos hírében áll. Korábban például a Las Vegas-i Summer League során egy Call of Duty Modern Warfare III versenyen ért már el első helyet, tehát nem ügyetlen a fiú kontrollerrel a kezében sem. A Lakers újonca a Charlotte Hornets irányítóját, Grant Williamst előzte meg 84 összponttal.

A nyereménye 10 000 dollár volt, emellett kapott még egy Call of Duty-témájú bajnoki övet és exkluzív módon bepillantást engedtek neki a Black Ops 6-ba. Májusban egy 25 000 dolláros Call of Duty tornán is elindult, ahol olyan népszerű streamerekkel mérkőzhetett meg, mint Sketch és XQV.

A Lakers a 2024-es draft során 55-ként választotta ki Bronny Jamest. Ezt követően apjával, LeBron Jamesszel vasárnap történelmet írtak az NBA-ben, miután pályára léptek a Phoenix Suns ellen, mint az első apa-fia duó, akik együtt játszanak a ligában.

Most úgy tűnik, Bronny újabb történelmet szeretne írni, hiszen ő lehetne az első NBA-újonc, akinek saját Call of Duty skinje van a játékban.

Kövess Minket!



Gamer szótár