XGS24: Mozgásban a Call of Duty Black Ops 6, mutatjuk, mit tudtunk meg róla

XGS24: Mozgásban a Call of Duty Black Ops 6, mutatjuk, mit tudtunk meg róla

Nem csak gameplay előzetest, hanem egy egész műsort kapott az új Call of Duty: Black Ops 6 – íme a legfontosabb tudnivalók.

Heteken át próbált hangulatba hozni minket az Activision az új Call of Duty: Black Ops 6 kapcsán, de a tegnap érkező gameplay előzetese és a külön CoD-eseményen mutogatott részletek alapján nem voltunk felkészülve mindarra, ami idén jön. A játék első, teljesértékű előzetese ugyanis parádésra sikerült! Nem gondoltuk volna, hogy az Öbölháború alá pont a The Prodigy Firestarterjét fogják bevágni, de remek döntés volt, mert az akció orgiához tökéletesen passzol.

Persze nem az előzetes volt az egyetlen dolog, amiről tegnap lerántották a leplet a fejlesztők. A kampány kapcsán elárulták, hogy a Cold War eseményei után járunk – ez nem volt meglepetés –, de a Black Ops 2 flashbackjeihez is köze lesz a játéknak! A fejlesztők szerint a Bo6 egy kémthriller lesz, a sztori központjában pedig egy kormányzati összeesküvés áll majd. Ennek megfelelően lesz lopakodás és lövöldözés felváltva, vagyis minden, amit szerettünk az előző részekben.

A többjátékos mód 16 új pályával indul, amiből 12 hagyományos 6v6 lesz, míg 4 a Strike nevezetű 2v2. A körökre bontott zombimód is visszatér, méghozzá két pályán (Terminus és Liberty Falls), de a jövőben várhatóak további térképek ehhez a módhoz. A többjátékos módokban azonban kétség kívül az új, Omnimovement névre keresztelt mozgásrendszer fog a legtöbb változást hozni. Ahogyan a neve is jelzi, mindenféle irányokba, módokon mozoghatunk majd, hála ennek a rendkívül gördülékenynek és élethűnek tűnő rendszernek.

A teljes Call of Duty: Black Ops 6 Directet alább angol nyelven visszanézheted, ha szeretnél pár extra felvételt – köztük a mozgást is – látni a játékból:

A Call of Duty: Black Ops 6 2024. október 25-én jelenik meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és PC-re. Xboxon és PC-n pedig nem csak teljes áron, hanem a Game Pass előfizetés részeként is lehet játszani majd vele az első naptól kezdve.

Kövess Minket!



Gamer szótár