Befutott a Call of Duty: Black Ops 6 előzetese, és pont került a Game Pass kérdés végére is

Befutott a Call of Duty: Black Ops 6 előzetese, és pont került a Game Pass kérdés végére is

Órákkal a Call of Duty: Black Ops 6 első előzetese előtt megjelentek információk, miszerint az új CoD is benne lesz a Game Passben. Most, hogy befutott a trailer, a Microsoft is felfedte a terveit a legendás franchise kapcsán.

Pont ma reggel írtunk arról, hogy akciókkal készít fel minket az Xbox az Activision Blizzard játékainak Game Pass-debütjére. Erre fel dél környékén több iPhone-os Game Pass alkalmazást használó gamer arról számolt be, hogy értesítést kapott a soron következő Call of Duty: Black Ops 6 kapcsán, amelynek mára ígérték az első előzetesét. Az üzenetben pedig szerepelt egy akkor még nem elérhető link is, ami alapján egyértelművé vált, hogy bizony már az első napon ott virít majd a játék a Microsoft előfizetéses szolgáltatásának kínálatában.

Most, hogy délután négyet ütött az óra és a blogposzt élesedett, mi is meg tudjuk erősíteni, hogy a hír igaz, a várakozásnak vége, hivatalosan is jön az idei CoD a Game Passbe! A Black Ops 6-tal kapcsolatos infók hónapok óta terjednek, ám a pletykák után a múlt héten végre beindult a játék marketing kampánya is. Ebből rengeteg minden megerősítést nyert, például a cím, hogy mikor fog játszódni és mely konzolokra fut be. De most, hogy az első képek után végre itt a játék első, élőszereplős előzetese is, alaposabban szemügyre vehetjük, hogy mire kell számítani az Öbölháború idején játszódó CoD-ban:

Ezeket olvastad már?

Korábban találkoztunk olyan hírekkel megbízható forrásoktól, miszerint a Call of Duty hatására változtat a Game Pass árszabásán az Xbox, ezzel kompenzálva azt, hogy immáron sokan inkább ilyen csomagban veszik meg, mint teljes áron. Ezzel kapcsolatban most sajnos semmit sem árultak el, szóval ha lesz is valamilyen változás, valószínűleg majd később beszélnek róla. A Call of Duty: Black Ops 6 kapcsán további részleteket a június 9-i Xbox Games Showcase során, illetve közvetlenül utána, egy Black Ops 6 direct nevű eseményen hallhatunk majd.

Az új CoD a tervek szerint 2024. október 25-én jelenik meg, és már az első napon benne lesz a Game Passben. Viszont az előzetesben még nem erősítették meg ezt a dátumot.

Kövess Minket!



Gamer szótár