Kiderült, hogy a régebbi konzolokon is elérhető lesz-e a COD: Black Ops 6

Kiderült, hogy a régebbi konzolokon is elérhető lesz-e a COD: Black Ops 6

Ahogy közeledünk a leleplezés dátumához, egyre több mindenre derül fény.

Most már kevesebb, mint 2 hét, és a június 9-ei Xbox Showcase keretében végre leleplezik az idén ősszel érkező Call of Duty játékot. A franchise legújabb tagja sokáig Gulf War néven volt emlegetve, azonban a napokban a fejlesztők elárulták, hogy a Black Ops 6 alcímet viseli.  Az eseményen kerül majd sor a játék első előzetesének bemutatására, a Showcase befejezése után pedig rögtön kezdetét veszi majd a Black Ops 6 Direct, ahol minden bizonnyal rengeteg információ kifog derülni azzal kapcsolatban, hogy pontosan mire is számíthatunk a részben. Arra viszont már most fény derült, hogy mely konzolokon lesz elérhető.

Egy az interneten kiszivárogtatott GameStop kép leplezte le, hogy a Black Ops 6 még megjelenik a „régi" konzolokon is. Ez azt jelenti, hogy PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en is megvásárolható lesz. Habár itt nem tesznek említést az Xbox One-os verzióról, ettől függetlenül minden bizonnyal még azon is lesz lehetőség játszani vele. A Microsoft és a Nintendo közötti megállapodás értelmében a Nintendo platformjain is elérhető lesz, a szivárogtatások alapján a jövőre érkező Switch 2-t használva.

Eddig tehát a legtöbben abban a hitben voltunk, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 volt a franchise utolsó része, ami megjelent a régebbi konzolokra is, azonban mostanra kiderült, hogy most ősszel még egyszer utoljára csatába vonulhatnak a PlayStation 4 és Xbox One tulajdonosok is.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár