Hivatalos: Ekkor leplezik le az új Call of Duty-t

Hivatalos: Ekkor leplezik le az új Call of Duty-t

Heteken belül kiderül, hogy milyen is lesz a Call of Duty franchise következő darabja. Az Xbox és az Activision nagy műsorral készülnek a leleplezésre.

Még reggel írtunk arról, hogy a Call of Duty: Black Ops soron következő, hatodik része egy rejtélyes ízelítőt kapott egy weboldal formájában. Már november óta tudjuk, hogy a legendás videójátékos sorozat folytatást kap idén, és hogy ezúttal nem a hidegháború egyik csúcspontján, hanem azt követően, az Öbölháború idején fog játszódni. Továbbá arról is hallottunk már, hogy különleges prezentációval készülnek a fejlesztők a júniusi Xbox Showcase-re. Azonban egészen eddig nem erősítette meg az értesüléseket az Activision, tehát leginkább csak iparági pletykákra támaszkodhattunk. A kulcsszó: eddig.

Ma ugyanis bejelentette az Xbox a Raven Software és a Treyarch játékának alcímét, ami a korábbi hiedelmekkel ellentétben nem Gulf War lesz, hanem Call of Duty: Black Ops 6. Valamint azt is elárulták, hogy a hagyományokkal ellentétben nem egy külön eseményen láthatjuk majd az új CoD első előzetesét, hanem a június 9-i Xbox Games Showace-en fogják lerántani a leplet erről, minden más pedig csak utána jöhet.

Ezeket olvastad már?

A különleges, részletekbe menő bemutatóra, amiről korábban hallhattunk pletykákat, nem a Showcase részeként kerül sor, hanem lesz egy külön Black Ops 6 Direct nevű műsor. Szerencsére az xboxos prezentáció után nem kell sokat várni majd erre, hiszen amint annak vége, jön is a CoD-extravaganza. Tehát konkrét előzetest, játékmenetet leghamarabb is csak azon a napon láthatunk majd, cserében a nagy leleplezést követően jön is a fejlesztői magyarázat a látottakra, így CoD-kontentből nem lesz hiány június 9-én.

Más, komolyabb részletet még nem fedett fel a kiadó a címen és a bemutató dátumán kívül az új Black Ops kapcsán, így tehát az öbölháborús körítésről vagy a nyílt világú kampányról szóló pletykák továbbra is azok maradnak, pletykák. Viszont legalább megkaptuk a játék hivatalos logóját – ez így fog festeni:

Kövess Minket!



Gamer szótár