Akciókkal készít fel minket az Xbox az Activision Blizzard játékainak Game Pass-debütjére?

Akciókkal készít fel minket az Xbox az Activision Blizzard játékainak Game Pass-debütjére?

Pont akkor ér véget az akció, amikor bejelenthetik, hogy kár volt megvenni mindent, mert jön a Game Passbe úgy is? Furcsa lenne, de nem lehetetlen. Viszont az akciók nagyon jók.

Idén a Call of Duty: Black Ops 6 lesz az Activision Blizzard legnagyobb durranása. A játékot heteken belül leleplezhetik az Xbox Games Showcase-en, de az első képek már megjelentek belőle, ez alapján pedig baromi izgalmas lesz. A nagy kérdés persze nem az lesz a prezentáción, hogy miről fog szólni vagy milyen konzolokra jelenik meg. Hanem az, hogy végre bekerülnek-e a CoD-ok is a Game Passbe vagy sem.

Mióta a Microsoft felvásárolta a kiadót, ez a kérdés foglalkoztat mindenkit. Tegyük hozzá, nem véletlenül, mert ez az egyik legnagyobb franchise a világon, és a teljes videójáték-ipar számára súlyos implikációi lehetnek annak, hogy miként lép az Xbox e téren. Tavaly ősz óta nem egy olyan hírrel találkoztunk, ami megerősíteni látszott a CoD Game Passbe pakolását. Legutóbb például maga Sarah Bond, az Xbox elnöke beszélt arról, hogy nincs kivételezés. Viszont sokan attól tartanak, hogy ezzel csak ártani fog magának a Microsoft, mert így összességében kevesebb pénzt fognak kihozni a CoD-ból, mint ha csak simán teljesen áron árulnák.

Ezeket olvastad már?

Azonban most úgy fest, hogy a terv folytatódik, hiszen az Xbox áruházban elindult egy hatalmas Activision Blizzard vásár, ami mit ad Isten, pont június 8-ig tart. Egyesek, mint például JackAM, úgy vélik, ez nem véletlen: a Microsoft nagy nyári prezentációja másnap lesz, és elképzelhető, hogy a Black Ops 6 leleplezésével együtt a Game Passz-debütjével kapcsolatban is lesz valamilyen fejlemény. Bár ez csak találgatás, abból nem rossz: az Insider Gaming főszerkesztője, Tom Henderson, már áprilisban elárulta, hogy a katalógus bővítése bizony terítéken lesz az Xbox Games Showcase során.

De ha valamiért tovább halogatja az elkerülhetetlennek tűnő bejelentést a Microsoft, akkor sem járunk annyira rosszul, hiszen az Activision Blizzard vásár remek ajánlatai itt vannak minden Xbox-játékos számára. Ezek közül most több érdekeset is összeszedtünk nektek egy galériában. De ha egyet kiemelhetünk, akkor az a legutóbbi Call of Duty: Black Ops lenne, azaz a Cold War, amelynek Cross-Gen Bundle kiadását most 65%-kal olcsóbban, vagyis 23 990 forint helyett mindössze 8 395 forintért húzhatjátok be a platform hivatalos boltjából.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár