TEC: Egyre több és több magyar jut a rájátszásba!

TEC: Egyre több és több magyar jut a rájátszásba!

Még ketten csatlakozhatnak a magyar trióhoz az EA Sports FC 24 rájátszásában.

A T-Esport Bajnokság küzdelmeiben egyre fokozódnak az izgalmak, ugyanis szép lassan, de biztosan lezárulnak a sváci szakasz, valamint a csoportkör küzdelmei. League of Legendsben még mindig az október 17-i mérkőzésnapra várnak a rajongók, ahol eldőlhet a sorsa Pareszéknek, valamint Benzznek. Brawl Starsban sajnos vereséggel startoltak el a magyarok, a Croissants 2-0-ra múlta felül az EGM Esports hármasát. Counter-Strike 2-ben mind a Gostivar, mind a Kubix ott van a legjobb nyolc között, gejmzilla, kory és fleav ellenfélre várnak. Végül ott vannak a virtuális labdarúgók, ahol kialakulhat a hazai többség a kiesées szakaszban.

Ezeket olvastad már?

EA Sports FC 24 - A magyarok vadászterülete

A lehetséges nyolc férőhelyből akár ötöt betölthetnek a srácok, ugyanis ivanyiaron8 mellett HorvathG és RolandCR7x is kiharcolta a továbbjutást. Előbbi a sorsolás miatt szerencsétlen módon pont egy honfitársát, Matefifa6-ot gyűrte le, Rolinak horvát ellenfélen keresztül vezetett út a legjobbak közé. VenBalazs nagyot küzdött, de Gruby jobban koncentrált, így az idei év legeredményesebb magyar EA FC-sének nem sikerült egyelőre bekerülnie a top 8-ba. Balázs mellett Matefifa6 is azért küzdhet a Swiss utolsó fordulójában, hogy 3-2-es eredménnyel továbblépjenek a következő körbe. Már csak azért kell szorítani, hogy elkerüljék egymást a sorsolásnál!

Magyar érdekeltségű közvetítések a következő napokban

Október 17-én 18:00-tól a League of Legends kapja a főszerepet, a Lenovo Legion Honvéd a kiesést szeretné elkerülné, Benzz a playoffba jutna. Október 25-én este 6 órától VenBalazs és Matefifa6 kerül képernyőre, mindketten a rájátszást célozzák meg újra. 

Kövess Minket!



Gamer szótár