Meg sem kell várni a holnapi Xbox bemutatót, ha minden kiszivárog előtte

Meg sem kell várni a holnapi Xbox bemutatót, ha minden kiszivárog előtte

A Remedy Alan Wake 2-vel kapcsolatos bejelentését várta leginkább mindenki, de hála két kereskedő weboldalának, már azt is tudjuk, hogy ez mikor jelenik meg.

Csütörtök este 19 órától egy közel fél óra hosszúságú bemutatóval készül az Xbox, ahol a partnereiknek lesz lehetősége előadni, hogy mivel is készülnek a következő időszakra a konzolos és a PC-s játékosoknak. A hivatalos bejelentés szerint ezen az eseményen kitüntetett szerepe lesz a Remedy Entertainmentnek, akik vélhetően a szeptemberben leleplezett Alan Wake 2 kiegészítőről, a Lake House-ról fognak beszélni majd. Igen ám, csak közben egy új-zélandi és egy ausztrál kereskedő honlapján kiszúrták páran azt az információt, amit a legjobban várnak a rajongók ettől a műsortól.

Mint az Insider Gaming is írja, az r/GamingLeaksAndRumours subredditen az Eclipse_MediaYT nevű felhasználó közzétett egy posztot, amiben egy PlotPointsYT nevű Twitter-felhasználóra hivatkozva azt állítja, hogy a JB Hi-Fi és az EB Games weboldalakon már szerepel az Alan Wake 2 Lake House kiegészítőjének lehetséges megjelenési dátuma. Ha pedig ezeket a termékoldalakat (ITT és ITT) ellenőrizzük, akkor láthatjuk, hogy valóban ott van az Alan Wake II: Deluxe Edition lemezes változatánál az október 22-i dátum. A dobozképen pedig többek között szerepel, hogy a csomag tartalmazza az Alan Wake első részének remastered változatát, a The Night Springs és a The Lake House kiegészítőket, valamint néhány skint is.

A Remedy valószínűleg a holnapi Xbox Partner Preview eseményen tervezi leleplezni a Lake House megjelenési dátumát, ezért meglepődnénk, ha már egy hét múlva ez játszható is lenne. Viszont az EB Gamesnél konkrétan azt írják, hogy „a lemezen lévő Lake House kiegészítő 2024. október 22. éjfélig nem oldható fel”, ezért gyanús, hogy tényleg készen áll a DLC a megjelenésre. Remélhetőleg legkésőbb holnap estig kiderül az igazság, ha esetleg nem erősítené meg az értesüléseket a Remedy korábban.

Borítókép: Remedy Entertainment

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.