A gitárral harcoló kalóz kapitánynál örültebb dolgot ma nem fogsz látni – Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

A gitárral harcoló kalóz kapitánynál örültebb dolgot ma nem fogsz látni – Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

Új előzetesen a Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii, a játék, amiben egy amnéziás Jakuza-tag kalóz kapitánynak áll, mert miért is ne.

Már a kanyarban van az Amazon élőszereplős Yakuza: Like A Dragon sorozata, ami miatt egy hét múlva a franchise rajongóit valószínűleg alig lehet majd eltávolítani a tévé elől. Pénzt, átverést, bunyót és minden egyebet ígér a műsor, ami miatt a Yakuzát szeretik az emberek, szóval remélhetőleg beváltja a hozzáfűzött reményeket. De ha nem, akkor sem kell aggódni, mert már készül a Segánál a következő spin-off videójáték, ami garantáltan a széria egyik legőrültebb darabja lesz.

A Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii cím igen beszédes. Ugyanis a Ryu Ga Gotoku Studio játékában az emlékeit elveszítő Madzsima Goro a Jakuza egykori tagja, de az amnéziája miatt inkább kalóz kapitánnyá avanzsál majd a Csendes-óceánon. Már ez alapján is teljes téboly lesz ez a program, amiben természetesen a látványos akció mellett a humor sem szorul a háttérbe majd. De ma az Xbox Partner Preview alatt egy új előzetest mutatott be a fejlesztőcsapat, ami még az eddig látottakra is rátesz egy lapáttal.

A hajócsatáktól kezdve a fedélzeten történő harcokon át a szárazföldi gitározós fogalmunksincsmicsodáig zseniálisnak tűnik ez a játék, mégha tudjuk is, hogy igen réteg dolog a Yakuza:

A Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii 2025. február 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X|S-re és Xbox One-ra.

Borítókép: Ryu Ga Gotoku Studio

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár