A Halloween hozza el konzolokra az egyik legkedveltebb kooperatív horrort

A Halloween hozza el konzolokra az egyik legkedveltebb kooperatív horrort

Ennél tökéletesebb alkalom nem is lehetne arra, hogy a PlayStationösök és az Xboxosok is becsatlakozzanak a játékba.

A Kinetic Games indie stúdió még 2020 őszén adta ki a Phasmophobia nevet viselő horrorjátékát, mely újszerű megközelítésének hála, hatalmas sikereket ért el. A játék már rögtön a megjelenés után hatalmas sláger lett, és a gamerek úgy kapkodták mint a cukrot, amire az is jócskán rájátszott, hogy a tartalomgyártók egyik kedvenc elfoglaltsága volt akkoriban. Mindezeknek hála a 2020-as The Game Awards-on megkapta a legjobb debütáló játékért járó díjat, mostanra pedig több mint 20 millió példányban kelt el világszerte. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy ideje meghozni egy újabb fontos lépést, és a konzolokra is elvinni a Phasmophobiát.

A Phasmophobia egy kooperatív cím, melyben a játékosok – maximum 4-en – különféle kísértetekkel teli ingatlanok kivizsgálására indulnak, hogy bizonyítékokat gyűjtsenek. Mindeközben vigyázniuk kell, hogy nehogy halálos kimenetelű legyen a történet. Mindeddig csak PC-n volt pörgethető, de a minap bejelentésre került, hogy idén Halloweenkor már a konzolosok sem maradnak ki a buliból. A játék október 29-én válik elérhetővé PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en, valamint PlayStation VR2-n korai hozzáférésű verzióban.

Az ára ezeken a platformokon is 19,99 dollár lesz, és sokunk örömére crossplayre is lehetőséget ad. A játékosok továbbá 4k-s felbontásra és 60 FPS-re számíthatnak. Egyébként október 28-án kezdődik a játék halloweeni eseménye, a "The Bloodmoon", mely egyedi kihívásokat fog tartalmazni, amikkel jutalmakat szerezhetünk. Ez egészen november 13-áig tart.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.