Szánalomra méltó rajtot vett az Unknown 9: Awakening

Szánalomra méltó rajtot vett az Unknown 9: Awakening

Alig pár tucat ember játszik a játékkal, és nekik is csak egy részük vette meg.

Idén tavasszal került bemutatásra az Unknown 9: Awakening első előzetese, mely alapján az érdeklődők egy szép és jól kidolgozott játékot figyelhettek meg, ami talán képes lesz kicsit felkavarni az akció-kalandjátékok állóvízét. Mindenki próbált bizakodó lenni, azonban mikor a Sweet Baby Inc.-hez kapcsolt játék negatív kritikákat kapott a Steam fórumain, később pedig ezek mind törlésre kerültek, érezni lehetett, hogy valami nincs rendben – erről IDE KATTINTVA olvashatsz bővebben. A minap meg is történt a játék debütálása, ami minden elvárást alulmúlt.

Október 17-én elérhetővé vált az Unknown 9: Awakening, azonban ahelyett, hogy játékosok tömegei kezdtek volna bele a kalandba, csak pár tucat érdeklődőt tudott vonzani Steammen – jelen pillanatban 127-en játszanak vele –, és borzalmas kritikákat kap. A 43 leadott véleménynek csupán a 25%-a pozitív, ami úgy gondolom mindent elárul. Többen arról számolnak be, hogy CPU-juk mellé ingyen kapták a címet, azonban ez bárcsak ne lenne így, és megspórolták volna azokat a perceket, amiket a kipróbálásával töltöttek.

„Az arcok esetlenek, az ellenségek megmerevednek, és bábuként zuhannak, miután legyőzzük őket. Alapjáraton jól futott, de az átmenetek során a játék majdnem felrobbantotta magát. Őszintén szólva a játék úgy tűnik, és úgy néz ki, mint egy folyamatban lévő fejlesztés, amibe még legalább egy évnyi munkát kéne fektetni" – szól az egyik értékelés.

Kétségtelen tehát, hogy az Unknown 9: Awakening egy hatalmas baklövés, ami ezzel a rajttal sikeresen helyet bérelt magának az év legnagyobb bukásai között. Utólag visszagondolva lehetséges, hogy érdemes lett volna elhalasztani a megjelenést, hogy értékelhető produktum kerüljön ki a piacra.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN