Ha megmukkansz, véged – Ezekkel játszunk a hétvégén

Ha megmukkansz, véged – Ezekkel játszunk a hétvégén

Az év egyik legparább horrorja érkezett meg.

Szerencsére izgalmas héten vagyunk túl, és bőven akadnak olyan videójátékok, melyek kikapcsolódást nyújthatnak az elkövetkezendő napokban. Alább összeszedtem tehát, hogy mi mely címeket fogjuk biztosan elővenni a hétvégén.

Ezeket olvastad már?

 New World: Aeternum 

Habár az Amazon Game Studios alig pár hete adta ki a legújabb MMO-ját, a 2021-es New Worldról sem vette le a kezét, és a héten minden idők legnagyobb frissítését hozta el a játékosoknak. Ez lehet az ami megmenti a a címet? A játékosbázis egy nap alatt a tízszeresére nőtt. IDE KATTINTVA olvashatsz a New World: Aeternumról bővebben.

 A Quiet Place: The Road Ahead 

A napokban debütált a hatalmas sikert elérő Hang nélkül filmek játékadaptáció, mely teljesen új szintre emeli a horrorélményt. Nem elég, hogy rémisztő környezetben kell menekülnöd a rettenetes szörnyek elől, elég a monitor előtt hangot kiadnod, hogy azok meghallják és rádrontsanak. A Quiet Place: The Road Ahead garantáltan felejthetetlen élményt nyújt.

 Invincible Presents: Atom Eve 

Az Invincible sorozat 2021-ben vette kezdetét, és rögtön levette a rajongókat a lábáról. A képregénysorozat készen áll arra, hogy minél több platformot meghódítson, és ennek részeként érkezett az Invincible Presents: Atom Eve játék is, melyben az univerzum egyik legerősebb szuperhősével indulunk el, hogy megtaláljuk életünkben a tökéletes egyensúlyt. Eredetileg 4560 forint lenne, de most ingyen a könyvtáratokhoz adhatjátok. A Steamen rá leadott értékelések 96%-ban pozitívak, így biztosan nem fogsz csalódni, ha kipróbálod.

 Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleahsed 

Már tavasszal kiderült, hogy október 18-án érkezik a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem rajzfilm alapján készült videójáték, a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed. Ez a történetközpontú 3D verekedős/platformer elsősorban a fiatal korosztályt célozza meg, de stílusával könnyedén beszippantja a képregény rajongók közösségét is. Bújj a srácok bőrének egyikébe, és szállj szembe legújabb ellenfeleiddel.

 Kardboard Kings 

Mindig is az volt az álmod, hogy egy saját kártyaboltod legyen a tengerparton? Most megvalósíthatod, hála a Kardboard Kingsnek. Vásárolj, cserélj, vagy adj el kártyákat, de meg is tarthatod őket, hogy bővítsék a gyüjteményedet. A célod, hogy mindenkivel megismertesd a város legjobb kártyaboltját. Szervezz izgalmas eseményeket, legyen hírneved az ügyfelek körében, készítsd el a tökéletes dekorációt, és vegyél le mindenkit a lábáról. 5 520 forint helyett, most már ingyen lecsaphatunk rá. Szintén egész jó, 73%-ban pozitív véleményeket tudhat a magáénak.

Kövess Minket!



Gamer szótár