A Pingvin az ötödik epizóddal is rekordot döntött

A Pingvin az ötödik epizóddal is rekordot döntött

Nem lehet megállítani a Batman gonosztevőjéről szóló maffiasorozatot, még úgy sem, hogy a Denevérember fel sem tűnik benne.

Tovább száguld a Pingvin, és immáron az ötödik epizód is befutott az idei esztendő egyik, ha nem a legjobb sorozatából. A nézettség pedig nemhogy csökkenne, épp az ellenkezője, egyszerűen szárnyal, ráadásul egy újabb rekordot is döntött. Úgy tűnik tehát, hogy a Colin Farrell nevével fémjelzett szériát továbbra is imádják a rajongók. Telitalálat lett tehát – legalábbis eddig mindenképpen – a Matt Reeves féle Batman egyik kisstílű gonoszának egy saját spinoff sorozatot adni.

Az ötödik résszel a Pingvin vasárnap felállította az eddigi legmagasabb nézettségét. A Maxon több, mint 1,8 millió néző volt kíváncsi a történet folytatására.

A széria nézettsége a szeptember 19-i debütálása óta többször is nőtt. A Warner Bros. Discovery eredetileg arról számolt be, hogy a premier 5,3 millió nézőt ért el, de ez azért csalóka, mert négy napot és több különböző platformot foglalt magába. A 2. epizód a következő héten már 'csak' 1,6 millió nézőt ültetett le a képernyők elé egyetlen éjszaka alatt, a WBD mégis 17%-os növekedést regisztrált az első naphoz képest, amiből kirajzolódik, hogy a premier körülbelül 1,3 millió embert mozgatott meg a legelső este a Maxon. Legutóbb a negyedik rész vitte a prímet a maga 1,7 milliós nézettségével, de az ötödik epizód még ezt is felülmúlta.

A WBD mindezek mellett azt is megjegyezte, hogy az 1. epizódot mostanra már bőven több, mint 14 millió felhasználó tekintette meg, és a vasárnapot figyelembe véve minden eddiginél több előfizető ült le valamelyik rész elé, ami abszolút rekordnak számít a platformon.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár