Egész héten ingyenes a világvége

Egész héten ingyenes a világvége

Október 23-án van a Fallout Day, ennek örömére pedig nem csak olcsóbbak a széria játékai, de van ami ingyenesen is játszható!

Magyarországon nemzeti ünnep október 23. napja, amikor az '56-os hősökre emlékszünk, a világ gamer felében viszont egészen más miatt nevezetes ez a nap. A Fallout rajongók körében ez a Fallout Day, a széria ünnepe, a játék lore-ja szerint ugyanis ezen a napon tört ki a Nagy Háború aminek a világ felégetése és a Fallout pusztaságának letrejötte lett a vége. A Bethesda a mai napra több bejelentéssel is készül, de ha hihetünk a szivárgásoknak, akkor főként a Fallout 76 jövőjéről lesz szó, aligha reménykedhetünk Fallout 5 infókban. Pedig a héten már kaptak egy jó hírt a rajongók az élőszereplős Fallout sorozat kapcsán, pont a képbe illene, ha jönne valami infómorzsa a várva várt Fallout 5-ről is.

Addigis, míg reménykedve várjuk a bejelentéseket, örüljünk annak, hogy a Bethesda ingyenessé tette a Fallout 76-ot! Jó, nyugi, állj, nem kell elrohanni. Tudom, hogy milyen formában és minőségben indult a Fallout 76 élete, de higgyétek el, a Bethesda alaposan helyrekalapálta a játékot az azóta eltelt években és tengernyi ingyenes DLC-vel is bővítette azt. Mára a Fallout 76 egy megkerülhetetlen játék a széria rajongóinak, főleg most, amikor ingyen lehet játszani. Október 22-től egészen október 29-ig egyetlen forint elköltése nélkül játszhatjuk a játékot, méghozzá PC-n, Xboxon és PlayStationön is!

Ha pedig megtetszik a Fallout 76 vagy éppen hiányzik valamelyik másik epizód a gyűjteményünkből, akkor most akciósan csaphatunk le a Fallout-széria csaknem minden darabja az egyes áruházakban, például Steammen is. A Fallout leárazás kínálatát itt tudjátok végigpörgetni.

Jó játékot és ne feledjétek: War... War never changes.

Kövess Minket!



Gamer szótár