A Fallout történetében először változhatunk majd át egy ghoullá

A Fallout történetében először változhatunk majd át egy ghoullá

Ez az átváltozás egy merőben más játékélményt is jelent.

A Bethesda Game Studios legutóbb jól magára haragította a közösséget, a Fallout 4-hez kiadott next-gen update ugyanis több sebből vérzett, és egyeseknek gyakorlatilag játszhatatlanná tette a programot. Az sem volt szimpatikus a részükről, hogy az egyik legnagyobb moddercsapat munkáját tették tönkre majdnem a derült égből villámcsapásként bejelentett frissítéssel. Bár ezt követően a Fallout London mégiscsak napvilágot láthatott, ráadásul olyannyira jól sikerült, hogy elképesztő mérföldkövet sikerült elérnie.

Mindenesetre úgy tűnik a kiadó továbblépett és, ha már így alakult akkor a Fallout 76-ot szeretnék egy kicsit felturbózni. Első körben például a „ghoul karakterek” kerülnek a reflektorfénybe. 2025-ben, a Fallout történetében először a játékosok ghoulok bőrébe bújhatnak – ez pedig rengeteg változással jár.

Ha valaki meglépi majd ezt a módosítást, akkor több szempontból is megváltozik a játékmenet. Például a sugárzás már nem jelent veszélyt, sőt inkább erősít, de az ígéretek szerint nem árt majd odafigyelni, mert néhány bizarr dolog is megtörténhet a sugárzás felszippantását követően.

A Bethesda egy sor exkluzív perket is létrehozott, amelyek könnyen elérhetőek lesznek a ghoul karakterek számára, például:

  • Radioactive Strength
  • Arms of Steel
  • Boneshatter
  • Breathe It In
  • Glowing Out
  • Radiation Power!
  • Thick Skin
  • United Ordeal

Még egy olyan perk is lesz, amelynek köszönhetően vissza lehet nyerni a harc közben elvesztett életerőt. Ez elég jól hangzik, és biztosan sokak számára kecsegtető. Ahhoz, hogy a karakteredet át tudd alakítani, el kell érni az 50-es szintet, és utána megnyílik ez az opció. A fejlesztők elmondása szerint a ghouloknak lesz egy „Feral” képességük, és ezt fel lehet tölteni, aktiválása után pedig egy rövidebb időre páratlan fizikai erőre teszel szert.

A Fallout 76-hoz rengeteg újdonság készül, de ez a messze a legjobban várt része az update-nek. Ez egy teljesen új játékmenetetet is magával hoz, és a legjobb, hogy még csak nem is végleges átváltozásról van szó. Ha nem akarsz örökké ghoul maradni, akkor visszaváltozhatsz emberré. A frissítés valamikor 2025 év elején érkezik meg.

Borítókép forrása: Steam

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár