Ezeket a játékokat ingyenesen pörgethetitek a hétvégén

Ezeket a játékokat ingyenesen pörgethetitek a hétvégén

Egy forintot sem kell költenetek a szuper kikapcsolódáshoz.

Hétvégente mindig nagy kérdés, hogy milyen játékokkal üsse el az ember az idejét, ráadásul úgy, hogy ne kelljen egy vagyont kiperkálnia érte. Szerencsére mindig akadnak aktuálisan ingyenes címek, melyek szuper lehetőséget biztosítanak pár nap erejéig arra, hogy fizetés nélkül belevágjunk a kalandba. Alább összeszedtünk néhány olyan címet, melyeket ezen a hétvégén mindenféle költség nélkül kipróbálhattok.

Ezeket olvastad már?

 CROWDED. FOLLOWED. 

A CROWDED. FOLLOWED. egy, a napokban megjelent horrorjáték, melyben hozzánk jut egy kétes eredeti aktatáska, amire másnak is fáj a foga. Igyekezz, hogy nehogy elkapjon a téged üldöző lény, és minden áron védd meg a csomagodat. A játék csupa pozitív visszajelzést tudhat magáénak, és a demóját ingyen kipróbálhatjátok Steamen. Tökéletes hangolódás a Halloweenre.

 Under the Waves 

Ahogy minden hétvégén, most is ingyenesen kipróbálhatunk különböző játékokat az Xbox Free Play Days során. A jelenlegi kínálatból a legérdekesebb egyértelműen az Under the Waves, mely során egy hivatásos búvár bőrébe kell bújnunk, aki mélytengeri kalandja során, a hatalmas magányában furcsa dolgokra lesz figyelmes.

 Morbid: The Seven Acolytes 

Egy horrorpunk akció-RPG-ről van szó, melyben mi vagyunk az utolsó túlélők. Ezért tehát kötelességünk, hogy legyőzzük a hét fő gonoszt, akik hatalmas rosszindulatú lények. Egész életedben erre edzettél, itt hát az alkalom. Szintén kipróbálható Steamen a demója, ami már magában is hatalmas élmény.

 Moving Out 

Végül pedig a sok sötét hangulatú cím után itt az Epic Games e heti ingyenes játéka, a Moving Out. Bújj a költöztetők bőrébe ebben a kooperatív játékban, és a barátoddal hatalmas hahotázás közepette segítsd a várost a munkáddal. Ha csütörtökig a könyvtáratokhoz adjátok, már örökre nálatok marad.

Mindezeken felül még a napokban ingyenesen hozzáférhető a Fallout 76 és az oneway.exe demója is Steamen. Nincs tehát okunk az unalomra.

Kövess Minket!



Gamer szótár