Ilyen vas kell, ha a Dragon Age: The Veilguarddal szeretnél játszani

Ilyen vas kell, ha a Dragon Age: The Veilguarddal szeretnél játszani

Mit szóltok a Dragon Age: The Veilguardhoz? Ki fogjátok próbálni?

Rengeteg kiváló játék jelent már meg idén. Prince of Persia: The Lost CrownHelldivers 2Rise of the RoninSenua's Saga: Hellblade 2Elden Ring: Shadow of the Erdtree csak hogy néhány említsünk 2024 legjobb felhozatalából. Maroknyi hét van már csak hátra az évből, de még ez a rövidke időszak is tartogat néhány meglepetést. Pár nap múlva, október 31-én érkezik például a Dragon Age: The Veilguard, ami még bőven beleszólhat az Év játéka címért folyó harcba. Minden erejével bele is szeretne és az előzetes beszámolók szerint erre meg is van az esélye.

Egyelőre egy varázslatos játéknak ígérkezik az új Dragon Age, bár őszintén szólva engem például elveszítettek a túlságosan is TPS harcokra hagyatkozó játékmenettel. Számomra az első Dragon Age volt az igazi, a többi nem rossz, de nem is az én stílusom. Ennek ellenére kíváncsian várom az új felvonást, egy esélyt mindenképp megérdemel majd a játék.

A Bioware nemrég már a hivatalos gépigényt is közzétette, Ráadásul rettentő részletesen, ki- és bekapcsolt raytracing mellett is 3-3 kategóriát kaptunk a gépigényből, amikkel így mindenki könnyedén eldöntheti, hogy fut-e majd nála a játék.

A gépigény mellett pedig az is kiderült, hogy mikortól lesz előtölthető, majd játszható a program:

  • PlayStation 5: előtölthető október 29. 18:00-tól és játszható október 31. 18:00-tól
  • Xbox Series X/S: már akár most is előtölthető, játszható október 31. 18:00-tól
  • PC: nincs előtöltés, játszható október 31. 18:00-tól

Kövess Minket!



Gamer szótár