Az új Life is Strange kiszivárgott befejezése egy új éra kezdetére utal

Az új Life is Strange kiszivárgott befejezése egy új éra kezdetére utal

Egyesek már azelőtt letudták az új sztorit, hogy az hivatalosan kijött volna világszerte. Cikkünk egyébként nem tartalmaz spoilert.

Október 29-e fontos nap a Life is Strange történetében, ekkor vetheti bele magát ugyanis minden rajongó a következő kalandba. A Double Exposure alcímet viselő rész rég nem látott főhőssel operál, visszatér ugyanis a képernyőre Max Caulfield, az első rész közkedvelt karaktere, és az új történet szerint nemcsak képes a természetfeletti képességeinek köszönhetően két idősík között utazni, hanem legjobb barátja gyilkossági ügyét is meg kell oldania.

Az előrendelők már bő egy héttel a hivatalos megjelenési dátum előtt végigjátszhatták az első 2 epizódot (most is 5-öt kapunk a szokásokhoz híven), de úgy tűnik a teljes verzió is idő előtt kiszivárgott a netre. Nem meglepő módon egyesek már ki is derítették hová fut ki a történet. Bár konkrét részleteket nem osztunk meg veletek, de a játék befejezése erős utalást tartalmaz egy lehetséges folytatással kapcsolatban. Elvileg még nem végeztek a Double Exposure sztorijával, és ezt a szálat vihetik majd tovább valamilyen formában a jövőben.

Ez már csak azért sem hangozhat akkora őrültségnek, mert korábban épp Max volt az, aki belopta magát a legtöbb rajongó szívébe, és bár az első két játékot a Dontnodnak köszönhetjük, az első kiegészítőjeként szolgáló Before The Stormot, és az utána napvilágot látott felvonásokat már a Deck Nine jegyzi. Ezek szerint nekik még bőven van ötletük mit lehetne kezdeni Max-szel és képességeivel.

A Redditen felbukkanó bejegyzésből olvasható ki, hogy egy érdekes befejezésnek is szemtanúi lehetnek a játékosok, és ez alapján nem most láttuk utoljára a Double Exposure-t – bár egy esetleges folytatás esetén valószínűleg változik majd az alcím. Ebből az is leszűrhető, hogy bizony ismét egy fontos döntést kell majd meghoznia mindenkinek, ha a végére akar járni a kalandnak. A poszt alaposan meg is osztotta a közösséget, mert egyesek szerint ez nagyon király, másoknak viszont nagyon nem tetszik a Deck Nine által kijelölt irány.

Borítókép forrása: Steam

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár