Még akár te is randira viheted a legbombázóbb streamert, Amouranth-ot

Még akár te is randira viheted a legbombázóbb streamert, Amouranth-ot

Úgy tűnik talált magának új bevételi forrást, ha már egyszer letiltották a Youtube csatornáit.

Amouranth neve valószínűleg mára már biztosan mond valamit, ha otthonosabban mozogsz az internet világában, de ha eddig esetleg nem találkoztál vele a virtuális térben, akkor nem árt róla tudni, hogy elképesztő módon az ujjai köré tudja csavarni a – férfi – nézőit. Mindig kitalál valami érdekességet, amire rengetegen kíváncsiak, és ebből jól meg is szedi magát.

Miután Amouranth a mesterséges intelligencia szókimondó híve, már korábban is igénybe vette ezt a technológiát, és például elindította a saját, pikáns influenszer mását – amely az ő személyiségén alapul –, de elmondása szerint ez még csak egy egyszerű chatbot volt. Elküldte a képeit az előfizetőknek, vagy spontán üzeneteket írt nekik, illetve a szerepjátékot sem vetette meg, bármit is jelentsen ez manapság. A nap minden percében elérhető, és ha valaki barátot vagy szeretőt keres a neten ez egy tökéletes megoldás a számára. Ha pedig azt hinnéd ez mekkora baromság, akkor tévedsz. A szextingre kifejlesztett AI bottal egy vagyont keresett az influenszer.

A felhasználók négy különböző havi előfizetés közül választhatnak, attól függően, hogy milyen interakciókat szeretnének. A legolcsóbb havi 5,99 dollárba kerül és barátként 'viselkedik', míg a legdrágább 199,99 dollárba kerül és barátnős élményt nyújt. A bot nemcsak a szöveges üzenetekre válaszol, hanem rendszeresen "bejelentkezik", és kérésre AI-képeket vagy videókat is készít. Az első 24 órában a streamer bevallása szerint 34 ezer dollárt szedett össze – ez közel 12 millió forintnak felel meg. Természetesen a közösségen belül ezt nem mindenki veszi jó néven, és emiatt már erős kritikák is érték a 'tartalomgyártót', amire reagált is.

Mindenesetre ez nem tántorítja el a mostanra már leginkább Kicken és Onlyfansen jelen lévő modellt. Ismét előrukkolt egy új szolgáltatással, természetesen az AI segítségét kérve. Megalkotta kvázi a virtuális ikertestévét, és ez már nem csak csetelni képes a felhasználókkal – azt mondjuk ne kérdezzétek mivel tud többet egy internetesen (ál) személyiség.

„A digitális hasonmásom már ÉL és játékra kész, ha valaha is arról álmodtál, hogy egy kis exkluzív időt tölts velem.”

Az EVA AI digitális hasonmásai pont erre jók, a csetelésen túl már videóhívásokat is le tud bonyolítani. A cég több díjat is bezsebelt már ezzel a forradalmi újításával, amely gyakorlatilag arról szól, hogy a felnőtt tartalomgyártók számára képes megalkotni az online hasonmásait.

Kövess Minket!



Gamer szótár