Megérkezett a Silent Hill 2 első jelentős frissítése, ami már régóta érett

Megérkezett a Silent Hill 2 első jelentős frissítése, ami már régóta érett

Komoly hibákat javított az 1.04-es csomag.

Az október 8-án megjelent Silent Hill 2 azon kevés remake-ek közé tartozik, melyek egy kis túlzással kijelenthető, hogy maradéktalanul kielégítették a rajongókat. A felújításért felelős Bloober Team fantasztikus munkát végzett, és egy valódi remekművet adott ki a kezei közül, mely azóta brutális mérföldköveket ért el. Habár a debütálása óta már hetek teltek el, a felfokozott hangulat nem látszik csillapodni, amit tovább tetéz a folyamatosan érkező különleges modok serege – többek között például most már belső nézetben is átélhetjük a horrorsztorit. Azonban ahogy minden friss cím esetében, a Silent Hill 2-nél is belefuthattunk bosszantó hibákba, de a napokban érkezett méretes frissítés végre megoldást kínál ezekre.

Az 1.04-es update az első komolyabb csomag a játékhoz, mely több tucat hibát hivatott kijavítani, valamint igyekszik növelni a játék teljesítményét. Többek között a fejlesztőcsapat csökkentette a vizuális hibákat az Nvidia DLSS legújabb verziójának használatakor, és hozzáadta az AMD FSR 3.1.1 támogatását is. Ezenfelül búcsút kell intenünk az olyan "vicces" bugonak is, mint például James kukucskálókon keresztüli teleportálása, vagy az ablakba való beszorulás.

Természetesen a fent említett pár frissítés csak a jéghegy csúcsa, a Bloober Team valóban komoly munkát végzett, hogy minden zavaró és hátráltató tényezőt eltávolítson a játékból a még tökéletesebb élményért. Ha részletesebben érdekelnek ezek a javítások, akkor IDE KATTINTVA megtekintheted a teljes listát.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN