MrBeast legújabb botránya már az FBI-nál tart

MrBeast legújabb botránya már az FBI-nál tart

Egy tartalomgyártó hölgy úgy tűnik első sorból szeretné végignézni Jimmy bukását.

Először az egyik barátját vádolták pedofiliával, legutóbb pedig szexuális zaklatás vádjával kellett farkasszemet néznie a Youtube legtöbb feliratkozójával rendelkező MrBeast-nek. Ava Kris Tyson, egyik közeli alkalmazottja kiskorúakkal folytatott szexuális üzenetváltás miatt került bajba, amit még a tartalomgyártó is beismert – végül meg is vált tőle MrBeast.

Ha pedig ez még nem lett volna elég, Rosanna Pansino keresztes hadjáratot indított Jimmy „MrBeast” Donaldson és csapata ellen, ráadásul új szintre emelte az eddigi vádaskodást. Nemrég tett állításait ugyanis eljuttatta az FBI-nak is további vizsgálat céljából. Azzal kezdődött ez a történet, hogy MrBeast útjára indította a Lunchly névre keresztelt termékcsaládját, Rosanna azonban penészgombákra panaszkodva betámadta azt, most pedig megosztotta egy csevegés részleteit is.

Ebben a beszélgetésben több ezer üzenet található, amelyet mind nyilvánosságra hozott a hölgy. Ezek közül egy csomó szerinte nem helyénvaló, különösen egy olyan cég esetében, amely gyerekeket céloz meg. Pansino egyik legsúlyosabb állítása az, hogy MrBeastnek tudnia kellett Tyson viselkedéséről, tekintve a megszerzett chatben megosztott üzenetek és mémek némelyikének jellegét. A rajongók eközben azt gondolják, hogy ez nem más, mint pusztán egy lejárató kampány.

Augusztusban az is napvilágot látott, hogy MrBeast csatornája elég nagyon bevételkiesést könyvelhetett el a rágalmazások után. Az Ava Kris Tysonról szóló híreket követően a MrBeast által elkészített videókban szereplők közül is előálltak jó néhányan, és olyan dolgokról számoltak, miszerint megsértette az emberi jogaikat, illetve a munkakörülményeket is elfogadhatatlannak minősítették, miközben egy ilyen szuperprodukción dolgoztak.

Becslések szerint 2024 augusztusában, a botrányok közepette a tartalomgyártó csatornája mintegy 2,6 millió dollártól esett el. MrBeast csapata még nem reagált Rosanna Pansino állításaira.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Rékasi Tibor: Az e-sport magában foglalja a Magyar Telekom számára kiemelt értékeket

Napról napra közelebb az idén már 100 ezer eurót kínáló Telekom E-sport Bajnokság. A rangos európai megmérettetésen négy különböző játékban (CS2, League of Legends, Brawl Stars és EA Sports FC 24) mérkőzhetnek meg a legjobb játékosok! Ennek kapcsán a Magyar Telekom vezérigazgatóját, egyben a HUNESZ (a Magyar E-sport Szövetség) elnökét kérdeztük a hazai esportról, a Telekom és az e-sport kapcsolatáról és arról is, hogy ő maga milyen játékokkal tud kikapcsolódni.