Alig pár nappal a megjelenés előtt kiszivárgott a Silent Hill 2 Remake vége

Alig pár nappal a megjelenés előtt kiszivárgott a Silent Hill 2 Remake vége

Valaki élőben közvetítette az egészet.

Több mint 20 év után visszatér az egyik legikonikusabb horrorjáték, melynek a felújításáért a Bloober Team volt a felelős. A rajongók hatalmas várakozással, ugyanakkor izgalommal voltak a projekt felé, hiszen senki sem szeretnék, hogy a sírból visszahozva megszentségtelenítsék az egyik kedvenc játékát, azonban az eddigi információk alapján erről szó sincs, és szuper végeredményre számíthatunk. Az idő előrehaladtával egyre több minden derült ki az október 8-án debütáló alkotásról – többek között, hogy két új funkciónak köszönhetően még rémisztőbb atmoszférára számíthatunk –, de a napokban egy sokkal vaskosabb szivárogtatás látott napvilágot, mely mindenkit egyaránt meglepett.

Egy Youtube-felhasználó élő adásban közvetítette a Silent Hill 2 Remake végét, ezzel számos tartalmat lebuktatva, köztük több titkos befejezést is. Természetesen a jogtulajdonosok léptek az ügyben, és a VOD törlésre került, azonban az ebből kivágott felvételek megállíthatatlanul terjednek az interneten. Remélhetőleg ez nem lesz negatív hatással a megjelenésre, és inkább vásárlás ösztönzően fog hatni.

A játék egyébként első körben szuper értékeléseket kapott a japán Fumutsi magazinban – 35 pontot a 40-ből –, és kiderült, hogy 16-18 órányi tartalommal találkozhatunk benne. „Hihetetlenül valóságos és a hátborzongató érzés, amelyet a gyönyörű látvány és hang hoz össze” – írják.

Most már csak tényleg pár nap választ el bennünket a megjelenéstől, így mindenkinek azt ajánlom – aki nem szeretné, hogy lelőjék neki a befejezést – hogy gyorsan pörgesse el a Silent Hill 2 Remake-es videókat a közösségi felületeken, hogy először saját maga élhesse át ezt a fantasztikus kalandot.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN