Otthonról szánthatod be bárkinek a földjét az új Farming szimulátorral!

Otthonról szánthatod be bárkinek a földjét az új Farming szimulátorral!

Ilyen még nem volt, hogy a Föld bármelyik pontját kiválaszthatod a farmodnak.

A Paderborn melletti Bürenből származó Aerosoft kiadó és a müncheni Thera Bytes fejlesztői bejelentették a Global Farmer PC-s változatát. Ebben a mezőgazdasági szimulátorban a játékosok az OpenStreetMap (OSM) segítségével a világ bármelyik pontját kiválaszthatják farmjuknak. A döntéseket a valós mezőgazdasági paraméterek, például a talajviszonyok, az évszakok ingadozása és egyéb tényezők alapján kell meghoznia minden gazdának. Ha a játékosok elégedetlenek a meglévő OSM-adatokkal, a térképszerkesztő segítségével bármikor hozzáadhatnak, módosíthatnak vagy eltávolíthatnak egyes mezőket. Az új cím már elérhető korai hozzáférésű állapotban.

„Nagyon örülünk, hogy végre bemutathatjuk a Global Farmert! Csapatunk fáradhatatlanul dolgozott egy hiteles mezőgazdasági szimulátor létrehozásán, amely kihívást jelent a játékosoknak, hogy nehéz döntéseket hozzanak és bölcsen gazdálkodjanak az erőforrásaikkal. Azt szeretnénk, ha a játékosok teljesen el tudnának merülni a tervezésben és a stratégiában, ezért a valós gazdálkodási értékeket és kihívásokat építettük be a játékba, hogy frissítő és valósághű élményt nyújtsunk a feltörekvő gazdáknak.” – mondta Thorsten Feldmann, a Thera Bytes vezérigazgatója.

A két cég együttműködésének első gyümölcse a Zombie Cure Lab volt, de ezt követően a Thera Bytes közel 200 000 eurót kapott a német kormány számítógépes játékokat támogató programjából a Global Farmerre, amely akkoriban a Project Yoda munkacímet viselte – a cég mindig Star Wars-ra utaló munkacímekkel dolgozik, mint például a szintén fejlesztés alatt álló Project Endor (egyjátékos taktikai rogue-lite). Október 7-étől már mindenki számára elérhető az új alkotás Steamen, sőt most 10%-kal olcsóbban meg lehet vásárolni a szimulátort.

Íme a játék előzetese:

Borítókép forrása: Steam

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár