Már kész volt az egyik legjobb újítása, mégsem került be a Marvel's Spider-Man 2-be

Már kész volt az egyik legjobb újítása, mégsem került be a Marvel's Spider-Man 2-be

Új felvételek kerültek fel a netre arról, hogyan nézhetett volna ki a Marvel's Spider-Man 2 egyik legjobb adaléka, ami végül nem került bele a folytatásba.

Nagyszerű lett az Insomniac Games hálószövős játékának számozott folytatása is, hiszen ismét pazar élmény Peter Parker és Miles Morales bőrébe bújva szuperhősként megmenteni a várost, azonban úgy tűnik, sokkal jobb is lehetett volna a bunyó. Egyes adatbányászok ugyanis ráleltek a Double Finishers képességekre is, de ezek csak a fájlok között lelhetők fel, a teljes játékból sajnos kimaradtak. Szerencsére legalább videóban meg tudjuk nézni hogyan festettek ezek a 'dupla leterítések', és a látottak alapján azt kell mondjuk, vérzik a szívünk, mert bitang jól mutatnak már egy modnak köszönhetően is.

A 20 másodpercnél rövidebb gameplayből tökéletesen látszik, ahogy Pókember elkapja a hálójával az egyik ellenfelét és a másikra ráugorva intézi el őket, illetve egy dupla rúgással is ki lehetett volna ütni egyszerre két rosszfiút. A Double Finishers kétségtelenül üde színfoltja lett volna a második felvonásnak.

Talán nem véletlen, hogy amikor a Pókember 2 megjelent, nem feltétlenül aratott kritikai sikert. Ez nem azt jelenti, hogy nem volt jó, vagy nem voltak jó véleménnyel róla a tesztelők, de azért valljuk be, így egy év távlatából már elmondható, ez egy meglehetősen biztonsági játék volt az Insomniac részéről. Valószínűleg a fejlesztőknek kellett volna még egy kis idő a tökéletesítéshez. De úgy tűnik, hogy a hatalmas költségek miatt az Insomniac és a PlayStation kénytelen volt néhány elemet elvetni, hogy elkészüljenek vele az előzetes tervek szerint. Ettől függetlenül jogosan kérdezhetik meg egyesek a Kotaku beszámolója alapján – amely szerint a második epizód 300 millió dollárba került, ami nagyjából háromszorosa az első résznek –, hogy vajon mire ment el a rengeteg pénz, ha ilyen extra funkciókat inkább kiszedtek belőle. Ráadásul egyelőre az első nagy DLC-ről sincs még semmi hivatalos információ, pedig egyre többen várják már, hogy vajon mivel bővülhet Peter és Miles közös kalandja.

Borítókép forrása: igdb.com Insomniac Games press kit

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár