E-sport üzleti Hírek

Üzlet - Hogyan őrizzük meg a festett haj egészségét?

Sok helyen olvashatunk a hajfestés káros hatásairól, illetve az azzal járó következményekről, ami könnyen adhat okot aggodalomra, hiszen a frizuránk amellett, hogy nagyban hozzájárul a jó megjelenéshez, segít kifejezni stílusunkat is. 

Üzlet - A combvédő nemcsak szexi, hanem praktikus is

Áldás, ha találunk olyan ruhadarabokat, amelyeket szexinek és vonzónak gondolunk, de közben nem érezzük magunkat benne kellemetlenül, sőt! Még plusz szolgálatot is tesznek számunkra a mindennapok során. A combvédő pont ilyen.

Üzlet - Milyen előnyei lehetnek egy mobilháznak?

A mobilházról köztudott, hogy könnyen telepíthető, gyorsan lakhatóvá tehető, s ha arra van szükség, valóban mobilizálható, akár a későbbiek során is. Kevésbé ismert tény, hogy többféle funkciónak is tökéletesen megfelel, s akár négy évszakos változata is elérhető.

Gaming - A Samsung minden eddiginél több C-Lab startuppal készül a CES 2024-re

A Samsung minden korábbinál több, 15 úttörő projektet mutat be a CES 2024 kiállításon, amelyeket a C-Lab programja keretében fejlesztettek. Előremutató termékeket és szolgáltatásokat ismerhetnek meg a látogatók a Las Vegas-i Venetian Expón található Eureka Parkban, a világ egyik legnagyobb technológiai eseményének fő kiállítóterében január 9. és 12. között.