Egy mides lesz a Vitality junglere - átigazolási piac percről-percre

Egy mides lesz a Vitality junglere - átigazolási piac percről-percre

FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ cikkünkben követjük nyomon a toprégiók átigazolásait!

Most, hogy véget ért az idei League of Legends világbajnokság és október-november környékén elkezdenek lejárni a profi játékosok szerződései, mindenki felszáll a nagy transfer hullámvasútra, hogy aztán vagy ugyanott, vagy egy teljesen másik csapatnál kössön ki, akár a világ másik oldalán. Folyamatosan frissülő cikkünkben dátum szerint lehet majd nyomon követni azt, hogy ki, honnan, hova és miért megy. Hírek, pletykák egy helyen a profi játékosmozgásokról!

December 21.

Ez az új ROX ötös: Shy/Lindarang, Seonghwan, Mickey, Sangyoon, KeY. Shy a CJ-ből + kb. a régi Afreeca Freecs.

December 20. 

Ha minden igaz, 4 ember már biztos az Origen kezdőjében: Satorius, Wisdom, Tabzz és Hiiva már jó eséllyel a keret tagjai. Az azonban, hogy ki lesz az OG midese, még nem tudni. Sokan az egyik koreai tehetséggel, Mickey-vel hozták összefüggésbe xPeke gárdáját, de ő nemrég jelentette be, hogy a ROX Tigersnél folytatja, így továbbra is kérdéses, hogy milyen midest tudnak szerezni a roster lock-ig. 

A Longzhu toposa, CoCo Kínában folytatja, a Newbee-nál folytatja.

December 19.

A Vitality bejelenti az új junglert, óriási meglepetésre egyik korábbi találgatás se jött be, Észak-Amerikából érkezik, ráadásul a középső ösvényről GBM

A C9 is bejelenti a teljes rosterét, Meteos sub lesz, a C9C-ből Contractz veszi át a helyét a kezdőben. Impact is kap egy subot a fiatal Ray személyében.

A Samsungnál Ambition is kap egy váltójunglert maga mellé, mégpedig Harut, aki a CJ-ben játszott eddig.

December 18.

Az SKT-vel idén világbajnok Duke talán nem nagy meglepetésre Kínában folytatja, mégpedig az Invictus Gamingnél. Közben a VG-nél alakul a mini-SKT: Poohmandu csatlakozott edzőnek, de ide jött ugye levezetni a háromszoros világbajnok Bengi és itt játszik Faker korábbi cseréje, Easyhoon is.

December 17.

A Vitality hivatalosan is bejelenti, hogy KaSing távozik, helyét a Kt Rolster korábbi támogatója, Hachani veszi át. Közben Észak-Amerikában a dignitasnál tovább tart a csere-bere, Apollo helyére LOD ül be.

December 15.

Az UOL hivatalosan is bejelenti Xerxe-t, itt leírtunk róla mindent, amit tudni lehet. De jópofa lett ez a kép, Xerxe-t a mikulás álca alatt keressétek!

Közben Észak-Amerikában az NBA-s pénzzel felpumpált dignitas hivatalosan is leszerződteti Chasert és Ssumdayt, előbbit a Longzhu-ból, utóbbit a Kt-ből. Elég mix ez a csapat, Keane, Xspecial és Apollo közel sincs egy szinten a másik két koreaival.

A háromszoros világbajnok Bengi úgy döntött, még egy évig tömi drága kínai pénzzel a zsebét és aláírt a Vici Gaminghez, de ő inkább már csak levezet.

December 14.

Epic bejelentő videóval támad a PSG: Yellowstarék két koreaival és három európai játékossal vágnak neki a B ligának, erős esélyesek arra, hogy nyáron már az LCS-ben játsszanak. Sokak örömére ismét láthatjuk majd STEEEEEEEEEVEEE-t is meccselni.

Jankos megnyugodhat, koreai duót igazolt az alsó ösvényre az H2k Nuclear és Chei személyében. Előbbi a SBENU-t, utóbbi a Jin Air-t erősítette, mielőtt Európába jött. Edzőnek marad Pr0lly.

December 13.

Összeáll a Liquid csapata, a 2013-ban az SKT-vel világbajnok Piglet újra aláír az örök negyedik gárdával, hivatalosan is csatlakozik ReignOver, a végleges lu pedig így néz ki: Lourlo, ReignOver, GoldenGlue, Piglet, Matt. Talán a 4. hely meglehet tavasszal is #nokappa

Koreai junglert hoz a Misfits az ex-Kt-s KaKAO személyében, így bivalyerősnek ígérkezik ez a csapat: Alphari, KaKAO/Lamabear, PoE, Hans, IgNar. Kíváncsian várjuk, mit tudnak villantani az első rendes szezonjukban.

Teljes az Immortals csapata is, Olleh az 5. ember, így az alábbi LU-val mentek el Gyeonggi-ba: Flame, Dardoch, Pobelter, Cody Sun, Olleh

Kisebb (?) meglepetésre Imp Kínában marad és újra aláírt az LGD-hez. Mondjuk Koreába már nem nagyon férne be a 2014-es világbajnok...

December 12.

Főleg Koreában pörög az élet, a 2015-ös világbajnok Marin hazatér és csatlakozik az Afreeca csapatához. Itt még nem tudjuk, de Spirit is itt fog játszani + ott van a ROX korábbi midese, Kuro, nem kell félteni ezt a csapatot se, fogják osztani alaposan a pofonokat. Faker kap maga mellé egy cserét Sky személyében, nem sok mindent tudunk egyelőre a srácról, tavasszal a CJ-nél játszott felemás sikerrel, de valószínűleg tudhat valamit, ha az SKT felvette.

Vander, akit sokan Európa egyik legjobb támogatójának tartanak, otthagyja az H2k-t, amiről Jankos is csak akkor értesül. A lengyelek nem boldogok, Jankos azt mondta, hogy ha európai duót mernek igazolni, kispadozza magát.

És egy kis kínai hír is: Ohq nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket Észak-Amerikában, ezért Kínában folytatja, mégpedig a Snake csapatánál. Közben a Liquidtől távozik FeniX is. 

December 11.

Épül a CJ új csapata, Winged, Poor, Soul és Racoon csatlakozik. Mindannyian Koreában játszottak előtte is, ki a Jin Airnél, ki a Longzhunál. Volt már ennél ütősebb csapata is a CJ-nek, valljuk be őszintén.

December 9.

Új midest jelent be az újdonsült LCS csapat Misfits: az igazolás pedig nem más, mint az Origen és az UOL korábbi midese, PowerOfEvil! Egyre rosszabbul áll xPeke-ék szénája, vajon milyen lineupot villantanak januárra? A Misfist cserét nem is teljesen érteni, Selfie egy nagyon tehetséges középső ösvényes játékos... jelenleg csapat nélkül.

Megjárta A CJ Entust, majd a Longzhu-t, most pedig Észak-Amerikában, az Immortals csapatánál folytatja a már 24 éves topos, Flame! Vajon csak levezetni jött már át a tengerentúlra?

December 8.

Az NA CS-ben szereplő Team Liquid Academy helyét átvevő eUnited bejelenti új ötösét, benne két korábbi UOL játékossal. A teljes lineup: Licorice, Gilius, Fox, Deftly, Zeyzal, a két coach pedig Hermit és Brokenshard.

Pletykák szerint az NBA csapat Milwaukee Bucks egyik tulajdonosa is bevásárolta magát az esportba, nem kicsit, nagyon. Ha igazak a hírek, akkor a kiszemelt csapat a C9C (a C9 B csapata), az összeg pedig 2,5 millió (!) dollár. Emberek és csapatok, akik kapcsolódnak az NA LCS-hez/CS-hez és az NBA-hez egyaránt: Rick Fox (Echo Fox), Shaquille O'Neil (NRG), Milwaukee Bucks (C9C), 76ers (Dignitas, Apex), Magic Johnson (Team Liquid), Jonas Jerebko (Renegades). N(B)A LCS!

December 7.

WildTurtle-vel pótolja a TSM Doubleliftet! A bejelentésről itt írtunk részletesebben. Eközben a Team Impulse jogutódja, a Phoenix1 bejelenti új kezdőjét, elég ütősnek tűnik: zig, inori, Ryu (ex-H2k), Arrow (ex-Kt), Adrian (ex-IMT). Ja, és edzőnek elhozták Kínából a Royal ezdőjét, Fly-t, ez a gárda simán top5 lehet tavasszal!

Dardoch is csatlakozik az Immortalshoz, a csapat pedig épp Koreában bootcampel, ahol valószínűleg KaSingot és Piccaboo-t tesztelik support pozícióra! Ráadásul az ESPN értesülései szerint érkezik majd a Longzhutól Flame, illetve a Dream Teamtől Massacre (avagy új nevén Cody Sun), szóval az IMT is jó eséllyel top5 lesz tavasszal is.

Úgy tűnik, bedurvul a Dignitas is: a 76ers kosárcsapata által kilóra megvett brand Ssumdayt (Kt) és Chasert (Longzhu) hozza Észak-Amerikába. Mondjuk ha ezt a két nevet összevetjük a csapat többi tagjával (apollo, xpecial, keane), érezni némi szintbeli különbséget.

Összeáll a Longzhu, így néz ki az immáron sokadik koreai szupercsapat: Expression, Crash, Fly/BDD, PraY, GorillA. Top5!

December 6.

A Longzhu komolyan erősít, a korábban új Fakernek hívott BDD és az ex-Kt-s Fly is csatlakozik a csapathoz. Mindketten midesek, így minden bizonnyal felváltva fognak majd játszani. Eközben az Afreeca Freecs megszerzi a ROX midesét, Kurot, finom lesz ez a 2017-es LCK!

Észak-Amerikában Pobelter 2 éves (!) szerződést írt alá az Immortalsszal, nagyon ritka, hogy egy játékos ennyi időre elkötelezi magát egy csapatnál, talán Bjergsennek van hasonlóan hosszú távú szerződése a TSM-mel, de őt azért komoly marketing eszköznek is használja a csapat.

Ismét hallunk a Giants csapatáról, Flaxxish csatlakozott. Egy 20 éves svéd topos, aki másfél évig bannolva volt toxic magatartás miatt. Egyébként nincs LCS rutinja, maximum CS szintű ötösöknél játszott eddig.

December 5.

Mata hivatalosan is csatlakozik a Kt Rolsterhez, ezzel teljes az új koreai szupercsapat lineup-ja!

Állítólag Ryu Észak-Amerikában folytatja, méghozzá a Phoenix1 csapatánál, ráadásul ha igazak a pletykák, akkor az ex-Kt-s Arrow is a csapattársa lesz! Szintén egy kis NA pletyka: Piglet állítólag mégis marad a Liquidnél, ráadásul a kezdőben! És ha ez még mindig nem lenne elég: állítólag a korábbi H2k lövész Freeze és egy kevésbé ismert arc, Hatrixx is szintén ebben a régióban folytatja, de csak a Challenger Seriesben, mégpedig a Tempo Stormnál!

WildTurtle hivatalosan is szabadúszó.

December 4.

Minden korábbi találgatással szemben se PraY, se GorillA nem megy el Koreából, hanem a teljesen újjáépülő Longzhunál folytatják! De akkor ki lesz a TSM lövésze?

December 3.

A 2015-ös, az SKT-vel világbajnoki címet szerző Marin is lelép Kínából, Koreában szeretné ismét folytatni. 

Pobelter hivatalosan is marad az Immortals csapatánál.

December 1.

Itt a hivatalos Fnatic lineup! Nincs meglepetés, egyelőre nem látjuk az átütőerőt ebben a gárdában. sOAZ, Amazing, Caps, Rekkles, Jesiz. Kikis a "B" csapatban folytatja, ahogy Klaj is.

Febivent is bejelentik hivatalosan az H2k-nél, ezzel egyidőben a Vitality pedig elköszönt KaSingtól, majd este jött a hír, hogy nem kisebb támogatót szereztek, mint a koreai Hachani-t, aki a Kt Rolsterben játszott még néhány nappal ezelőttig! Az infó még nem 100%-ig hivatalos, de eddig nem sokat tévedtek a nagy oldalak.

Az Echo Fox bejelenti a szintén koreai, ráadásul világbajnok Looper érkezését a felső ösvényre, a korábbi SSW játékos komoly erősítés Rick Foxék számára!

Az is biztos, hogy az Immortals leszerződtette a korábbi Liquid-es Dardoch-ot, de állítólag tryout-on van náluk a ROX Tigers támogatója, Gorilla és a Kt Rolstert, valamint SKT-t is megjárt Picaboo is!

Közben Koreában szeretné folytatni InSec, a Lee Sinjéről elhíresült koreai junglernek valószínűleg lesz helye otthon, aki a kínai Royalt hagyta most ott.

Robban a bomba: AZ SKT LEIGAZOLJA HUNIT! MI TÖRTÉNIK ITT!

November 30.

És igen, nem hittük, de lehet még fokozni! Koreában forr az átigazolási piac: az SKT leigazolja Peanut-ot. Közben feláll a teljes CJ Entus, jelen pillanatban Shy, Untara, Bubbling, Haru, Bdd, Sky, Ghost, Kramer és Madlife is szabadúszók!

A ROCCAT supportja, Raise a Jin Air-ben folytatja.

Feláll a teljes Longzhu is, Expression, Flame, Chaser, CoCo, Emperor, Fury és Pure is távoznak. Lustboy, a korábbi TSM support szintén.

A Kt hivatalosan is bejelenti Deft-et, már csak a support hiányzik a szupercsapatból. Mata vagy Meiko, esetleg valaki más? Madlife és Gorilla is szabad most például.

November 29.

Az átigazolási piac eddigi legizgalmasabb napja, itt írtunk le minden részletet Koreáról és itt Európáról

Közben oszlik a teljes Jin Air, TrAce, Pilot, Chei, Sweet és Blanc is távozik. Pilot és Blanc azonban már meg is találták új helyüket, méghozzá Yellowstar szárnyai alatt, a PSG-ben! Két koreai az EU Challenger Series-ben? És mi még azt hittük, izgalmas lesz a B-liga...

SC legenda lesz az Afreeca Freecs edzője: iloveoov csatlakozik a csapathoz, ha a stratégiai tudását át tudja ültetni a LoL-ba, akkor oda kell figyelni jövőre erre a csapatra.

November 28.

A KT borítja a koreai piacot, távozik Ssumday és a mid-sub Fly is. 

November 27.

Az Ever alsó ösvényének másik fele, Loken is lelép, ő és KeY elég jó párost alkottak, kíváncsian várjuk, hol fogják tudni folytatni. 

A Splyce következő visszatérője Sencux.

November 26.

Move otthagyja az UOL-t, a sajtó 99,9%-os biztossággal kezeli, hogy az éppen csak 17. életévét betöltött román tehetség, Xerxe pótolja majd. Hivatalos bejelentés még nem volt.

A Splyce szabadúszói elkezdenek visszacsatlakozni a csapathoz, csak körbenéztek a piacon. Várható lépés volt, a dán gárda nagyon egy hullámhosszon van, az lett volna a meglepőbb, ha szétmennek. Elsőként Mykix írt alá.

November 25.

Felbolydul Korea, gyakorlatilag megszűnik létezni a mostani ROX Tigers, Smeb, Peanut, Kuro, Pray és Gorilla is otthagyják a csapatot. 

Közben DanDy, a 2014-es világbajnokság sztár junglere (és világbajnoka) is összecsomagol Kínában és hazafelé veszi az utat.

A szabadkártyás régiókban is zajlik az élet: az idei vb résztvevő brazil INTZ-ből távozott Revolta és Yang, míg az IEM Oakland résztvevő ausztrál Chiefs szinte teljesen oszlik, négyen is távoznak a csapattól.

November 24.

Koreai pletykarovatunk következik! Ami biztos: Arrow és Hachani otthagyták a vb-ről hajszállal lemaradó KT Rolstert, kíváncsian várjuk, hol tudják majd folytatni, hiszen a nyárra nagyon összeállt a koreai gárda. Arról nem is beszélve, hogy érkezik haza Kínából az exodus utáni export játékosok fele, így pl. Deft és Mata is. KT Deft és KT Mata? Izgi lenne!

Fakerért több csapat is millió dollár körüli összeget kínált - és ezt csak Koreából! A kínai ajánlatokat még simán meg lehet duplázni-triplázni. Ha még nem unja az SKT-t és nyerni akar, akkor marad a csapatnál, de igazából tényleg azt csinál, amit akar. A másik két koreai csapat állítólag a KT és a Longzhu. Az SKT edzőjéért, Kkomáért is sorba állnak a kínai csapatok, egy Donald Kacsányi pénzmedencét ajánlottak érte (pontos összeget nem tudni).

A pletykák szerint izzadnak a ROX menedzserei, hogy egyben tartsák a csapatot, Smeb és Peanut felé is záporoznak az ajánlatok. Az én 2017-es koreai álomcsapatom: KT Smeb, Peanut, Faker, Deft, Mata. Világbajnok alapanyag lenne!

Spirit továbbra is csapatot keres - csak nem talál egyelőre, lehet EU-ban több esélye lenne.

Állítólag komoly bejelentések várhatóak a Longzhunál. Rájuk is férne, nem villantottak valami nagyot az IEM Oakland-i versenyén.

Dade is otthagyja Kínát és hazafelé veszi az utat, míg az LCK egyik kiscsapatának, az Evernek a támogató játékosa, KeY is új vizekre evez.

November 23.

Dardoch-ot közben elengedték a Liquidtől, vajon ez csak elterelés?

November 22.

Kemény nap a piacon. Freeze bejelenti távozását az H2k-től, ezzel - ha csak Forg1ven nem kap valami böszme nagy pénzes zsákot, vagy nem hívják be katonának megint - valószínűleg a görög lesz az H2k lövésze 2017-ben. Mindeközben Odoamne és Jankos is aláírtak a csapathoz 2017-re. A Vitality junglere, Mightybear is szabadúszó, lesz ám forgás ebben a pozícióban Európában LUL

Zajlik az élet Észak-Amerikában is: Azt már korábban tudni lehetett, hogy az Immortalstól kb. mindenkit elengednek, Adrian kezdte a sort, aki egyből a Phoenix1-hoz igazolt. Közben Reignover távozása is be lett jelentve hivatalosan, de az ESPN forrásai szerint nem Európába jön vissza (mondjuk látva, hogy hány hely szabad, simán elférne itt is), hanem a régióban vált csapatot, méghozzá az örök 4. Team Liquid-hez megy. Kíváncsi vagyok, milyen csapatot tudnak majd köré építeni. Piglet feltört Twittere alapján Dardoch ADC, Pobelter mides lesz... meglátjuk, mi lesz a vége.

Még egy apróság: Mr. Rick Fox csapatából, az Echo Foxból távozott a support, BIG.

November 21.

A Giants junglere, Maxlore is távozik a csapattól.

November 19.

Szétesik az idei év európai meglepetéscsapata, a Splyce. A tavasszal szenvedő, ám a nyári szezonban vb helyet kiharcoló dán gárdából Mikyx, Trashy, Wunder és Kobbe is távozott, ketten maradtak, a mides, Sencux, illetve az edző, YamatoCannon. Az, hogy újra aláírnak-e, egyelőre kérdés, minden játékos úgy kommunikálta Twitteren, hogy szabadúszók és ajánlatokat várnak Európából/Észak-Amerikából. Kár lenne értük, nagyon összeszedett csapat voltak.

November 16.

Az újdonsült EU LCS csapat Misfits koreai junglere, Wisdom távozott a csapattól, azt még egyelőre nem tudni, hogy ki lesz az utódja.

November 15.

Immáron biztos, hogy WildTurtle lesz a TSM cserelövésze az IEM Oakland versenyen, vajon ott marad tavasszal is az amerikai gárda korábbi lövésze, hogy éppen nagy riválisát, Doubleliftet pótolja?

Visszatér a Virtus.Pro a League of Legends szcénába, főleg az orosz LCL-ben tevékenykedő játékossal (korábban egyébként itt játszott az Albus Nox Luna és a vb hőse, Likkrit). A lineup most így néz ki: Paranoia, Blasting, SaNTaX, Doxy, SezzeR.

November 14.

Szomorú nap a kínai LoL esportban: a 2014 után érkezett importokból hárman is távoznak: Mata Uzi-t és az RNG-t hagyta ott, Koreában folytatná, míg Deft és PawN már korábban bejelentették, hogy a Demacia Cup után lelépnek az EDG-től. Vajon összeáll a régi Samsung Blue/Samsung White érából egy új szupercsapat? Acorn (most még LGD) - Spirit - PawN - Deft - Mata? Na ez elég menő lenne.

November 8.

sOAZ és Amazing otthagyták az Origen csapatát, azt még nem tudni, hol folytatják - ha egyáltalán folytatják.

Több, majdnem egyidejű hír röppent fel, esetleges cserékről, többek közt a Fnatic-el, az Immortals-al, és Team Liquid-el, valamint pár játékossal kapcsolatosak. Nézzük őket szépen sorban, azzal a megjegyzéssel, hogy ezek a hírek elméletileg Piglet feltört twitteréről, valamint egy reddit postból valók, így még csak pletykaszintűek.

Huni és Reignover lehet, hogy visszatérnek a Fnatic-ba, de más középső ösvényessel, felreppentek olyan hírek is, hogy Huni inkább midezne, esetleg ő cserélné le Febivent? 

Nagy valószínűséggel a teljes Immortals gárda le fog cserélődni (bár ez nem meglepő, az Immortals CEO is elmondta, bárki szabadon távozhat, miután lejárt a szerződése), mindenki más csapatban szeretné majd folytatni. Vajon WildTurtle visszatér egy szezon erejéig a TSM-hez? Na az lenne a fordulat!

Dardoch szeretne újfent a Team Liquid-nél játszani, amin annyira nem lepődünk meg, azon már kicsit igen, hogy ha esetleg Reignover lenne a dzsungeles, akkor Dardoch lövészként folytatná, hiszen Piglet-et kirakták, így van üresedés. Ha már Team Liquid, arra is megvan az esély, hogy ha érkezik Reignover, vele együtt a középső ösvényre menne Pobelter. Ez is érdekes kérdéseket vet fel, így, hogy Huni "megunta" a felső ösvényt, már nem tart igényt arra, hogy egy csapatban legyen első számú segítőjével, Reignoverrel? Ő azért hozzátett jócskán ahhoz, hogy Huni ennyire domináns tudott lenni.

Piglet többszöri megkeresés és egy havi 10 ezer dolláros fizetés felajánlása után sem szeretne a nemrég alakult PSG-ben játszani.

Smeb-et szerették volna átcsábítani a Team Liquid-hez (Vb top 4-ből NA top 4-be? LUL), de a VB alatt megjelent ESPN cikk a ROX Tigers feloszlásáról a VB után, nagyjából meggátolta ezt, mivel a csapat minden ilyen hírt tagadott, így egy korai átigazolás gyanús lett volna. Ettől független óriási meglepetés lenne, ha lenne az a pénz, amiért a világ 2. legjobb játékosa egy mid tier NA csapatnál kötne ki.

November 4.

Aranae lelépett az Origentől, a régi-új edző LeDuck

Illetve, a brazilok sztárja, brTT távozott a paiN Gamingtől, kíváncsian várjuk, hol folytatja!

November 3.

Forg1ven is bejelenti, hogy szabadon igazolható az H2k-től. Európa talán legjobb adc-je Facebook posztjában azt írja, hogy gyakorlatilag bárhol játszana tavasszal, ha megfelelő csapattársakat és megfelelő ajánlatot kap. TSM Forg1ven? Vagy maradjon az H2k-ben? Jó lövészre mindenhol igény van...

November 2.

Két új játékost igazolt a világbajnok és címvédő SK Telecom T1. Profit a felső ösvényre érkezett, mint Duke cseréje, míg TaeHoon Wolf cseréjeként a támogató pozícióba. Az SKT lépése nem meglepő, a KeSPA kupa Koreában általában arról szól, hogy a topcsapatok új játékosokat tesztelnek (ezért volt mindenki meglepve tavaly, hogy a Challengerből érkező ESC Ever megverte az SKT-t 2-1-re)

November 1.

Fox, a korábbi Unicorns of Love, nyáron pedig Schalke04 mides bejelenti, hogy szabadon igazolható. Egyelőre nem tudni, hol folytatja, ha egyáltalán bent tud maradni az LCS-ben.

Doublelift bejelenti, hogy kiégett, ezért fél évet biztosan kihagy a TSM-nél, így a tavaszi szezonban valaki más fog játszani helyette. Az, hogy ki pótolja majd a Észak-Amerika egyik - ha nem a legjobb - lövészét, még kérdéses. A TSM nyílt felvételt hirdetett, de van pár szabad név is éppen: Forg1ven, Freeze, vagy a friss szabadúszó Deft. Persze sokan Gosu-t, a TSM streamerét, vagy Qtpie-t, a méltán híres ex-pro-t akarják a fehér-feketékhez, de nagyon kicsi az esély arra, hogy bármelyikük is eltöltene élesben egy szezont.

Freeze, az H2k lövésze Twitteren teszi közzé, hogy november 1. és november 15. között bárki szabadon megkeresheti, lényegében free agent. A Dravenjéről híres cseh lövész az utóbbi hónapokban csuklósérüléssel küzdött, ezért játszott helyette Forg1ven.

Október 31.

Az újabb gyengén sikerült kínai vb szereplés után a koreai importok megunták az ottani életet, úgy tűnik, a pénz már nem elégíti ki az igényeiket. Az EDG-ből Deft és PawN is úgy döntött, hogy a november közepén esedékes Demacia Cup után távoznak a csapattól. Az, hogy hova mennek, egyelőre még kérdéses, pletykák szerint újjáépítik a régi Samsungot Koreában, de Deft esetén felmerült a friss Challenger Series csapat PSG, illetve az éppen megüresedett lövész pozíció a TSM-nél.

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!