HotS: ingyenes skin és két új hős érkezik

A Warcraft világából érkezik két új jövevény az elkövetkezendő hetekben.

A Heroes of the Storm sem maradhatott nagy bejelentés nélkül a BlizzCon során, két új hőssel bővül az állomány.

Időrendi sorrendben elsőként Varian Wrynn, Stormwind uralkodója csatlakozik a Warcraftból. Ő lesz az első multi-class hős, ami azt jelenti, hogy építheti harcosnak és orgyilkosnak is magát, attól függően, milyen talenteket választ. Ez vizuálisan is látszani fog, előbbi esetben pajzsa és kardja lesz, utóbbinál két karddal tud harcolni. A passzívja plusz sebzést ad hozzá alaptámadásaihoz 18 másodpercenként, mely töltési időt csökkenti az alaptámadása. Q-ja egy hullámot lő ki, sebezve és lassítva ellenfeleit egy vonalban. W-jével képes odaugrani ellenfeléhez és lassítani azt (minimális sebzés mellett). Érdekesség, hogy csak egy ultival rendelkezik, mely Rammus Q-jához hasonlít: kigúnyolja ellenfelét, mely 1.25 másodpercig őt támadja. Passzívan 50%-kal (!) megnöveli az életpontját Variannak, de 25%-kal csökkenti a támadási sebességét. Az offenzívabb választás is erősre sikerült: passzívan 75%-kal növeli az alapsebzést (cserébe 10%-kal csökkenti az életet, de ez nem vészes), aktív képessége pedig az, hogy ráüt az ellenfelére, sebezhetővé téve őt 3 másodpercre.

Nagyon érdekes karakternek ígérkezik, kíváncsi leszek, hogy mennyire sikerül egyensúlyban tartani a két féle buildet. Várhatóan november 15-én rakják be a játékba.

Szintén Warcraftos Ragnaros, a tűz ura, aki orgyilkos lesz.  A passzívja elég egyedi lett: ráhelyezheted magad egy toronyra (akár ellenségesre is lehet, illetve már megsemmisítettre is), ilyenkor teljesen új képességeket és sok életet kapsz, mely idővel csökken (max. 18 másodperc), ennek elteltével visszaváltozol normál formába. Erős képesség egy passzívhoz képest, így érthető a 100 másodperces töltési idő rajta.

Q-ja egy ütés, mely sebez és gyógyít, passzív állapotban bénít is pluszban. W-je lehív egy meteort az égből, mely sebzi azt, akit eltalált és továbbgurulva az előtte lévőket is. Passzívban meteorzuhanyt hív le, sokkal több ellenfelet eltalálva.  E-je a menekülése: meggyújtja saját magát (vagy csapattársát), 25% mozgási sebességet biztosítva 1.5 másodpercre. A idő lejártával robban és maga körül térben sebez. Toronyként lecövekelve nagyobbat robban. Ultik: Az egyik kis idő elteltével (0.75 sec) robbant egy körben, a középponthoz közeliek többet sebződnek és fél másodpercre megbénulnak. A másikat lávahullámnak hívják és így is kell elképzelni: egy széles hullámot bocsát ki, mely a Nexus-tól indul egy vonalon végig, bónusz sebzést okozva az ellenfélnek.

Mindenki kedvenc tűzura december elején jelenik meg. Kinézete pedig, amit kap pedig a kicsi Ragnaros, érdemes megnézni.

Az esemény

A Nexus kihívás néven fog futni november 15. és január 4. között. Ha 15 meccset lejátszol a ranked, unranked, quick match módok egyikében vagy botok ellen, akkor feloldhatod az Oni Genji kinézetet, spray-t és játékosikont Overwatch-ban, illetve Zaryát és az Oni Genji ikont HotS-ban. 30 meccs elteltével egy 30 napos stimpack, 4 ingyenes hős (Li-Ming, Auriel, Kerrigan, Greymane) és az új Orochi Hovercycle mount jár.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!