Folytatódott a HotS-selejtező, a magyaroknak megint nem sikerült

Folytatódott a HotS-selejtező, a magyaroknak megint nem sikerült

Hazánk képviselőinek továbbra sem jött össze a bravúr a Heroes Global Championship kvalifikációján.

A hétvégén már a második selejtező kör ment le a Heroes of the Storm Global Championshipből. Most már három csapatban is szurkolhattunk magyar játékosoknak, de sajnos Fana, Karci, Bubastis és Russleus megint nem jutottak közelebb a HGC 2017-es sorozatához. De még mindig van egy lehetőség, hiszen most hétvégén jön a harmadik és egyben utolsó kvalifikációs kör.

BeGenius vs. Russian Circus

A mostani körben az egyik ágon a BeGenius és a Russian Circus csapott össze. Itt a tét már a bejutás volt, a Russian Circus pedig 2:0-val kezdett, és úgy tűnt, hogy a BeGenius ma is szomorúan megy haza. De aztán jött Li Ming, és onnan nem tudtak meccset veszteni, így övék lett a hely. Az oroszok a Twitteren osztották meg bánatukat.

The Damascus Boys Vs. Diamond Skin

A másik oldalon már sokkal simább volt a meccs. A Damascus Boys csapata, AlexTheProg vezetésével úgy megverte a Diamond Skin csapatát, mintha mérföldek lennének a két csapat között. Az egyik meccs kevesebb mint 10 percig tartott.

Ezek alapján tehát eddig hat csapat van ott a HGC 2017 európai ligájában:

  • BeGenius
  • Misfits
  • Team Dignitas
  • Fnatic
  • Two Bees Determined
  • Damascus Boys

Még két hely kiadó, amire olyan csapatok is pályáznak, mint a Team Liquid. De azért még van remény a magyaroknak is - a hétvégén kiderül, mi lesz a vége.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!