Érkezik a Haunted Mines Reopen a jövő heti frissítéssel!

Visszakerül a Haunted Mines a pályák közé, bár egy kis átdolgozáson esik majd át.

Hosszú várakozás után visszakerül a Haunted Mines a következő patch-el, bár egy kis átdolgozáson esik majd át a pálya! Erre azért volt szükség, mert nagyon könnyen nyerhető volt a map, és nem volt meg benne a balansz. Főleg ezek miatt döntött úgy a Blizzard, hogy ideiglenesen eltávolítják a játékból.

Jövőhéttől még csak az új "BRAWL" módban lesz majd kipróbálható, a "LowkoTV" rögzített egy remek kis gameplay videót a PTR szerveren, hiszen ott már él a dolog, és bárki számára kipróbálható.

A videót látván a pálya kisebbnek tűnik, de a földalatti rész rengeteg új lehetőséget kínál főleg a globál képességekkel rendelkező hősök számára.

  • hozzá hasonlóan sem Falstad, sem Illidan nem tud ugrálni a szintek között, míg Dehaka tud lentről felfelé menni a bokrok között, de mivel lent nincsenek bokrok, így fentről lefelé már nem működik a dolog.
  • Diablo talán visszatérhet a metába ezzel a pályával, mert remekül kitudja majd szorítani a támadó csapatot, míg a többiek a koponyákat gyűjtik.
  • Illidan, Thrall és Butcher remekül tudnak campeket ütni miközben lent folyik a harc.
  • Eltűnnek az Easy és Hard campjeink amiket a Pumpkinheadek vesznek át, a bányába pedig 4 levezető utunk lesz majd.
  • Tassadar és Brightwing elég hasznosak lehetnek a lenti bányarészen, hiszen mind ketten képesek visiont adni a csapatnak.
  • Auriel kifejezetten erős választás lehet, hiszen nem manából dolgozik és a bányában remekül lehet használni a Detainment Strike képességét.
  • Fontos viszont megjegyezni néhány apróságot: Morales nem tudja használni a Medivac-ot, hogy a két pályarész között repülhessen vele, 

Végszóra pedig vessük össze a két mapot az változás előtt és után:


Ti mit gondoltok a változásokról?

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!